+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Stilizujte vaše šiške po poslednjoj modi

Stilizujte vaše šiške po poslednjoj modi

 

Stilizujte vaše šiške po poslednjoj modi.Vreme je da napravite promenu te tako stilizujte šiške po poslednjoj modi. Šiške vam neprestano rastu a vi ne znate šta da radite sa njima jer nemate dovoljno ideja. Postoje fantastični načini koji će osvežiti vašu frizuru dajući vašem izgledu totalno drugačiji izgled. Šiške ne predstavljaju obavezu ako znate šta treba raditi sa njima. Kada je stilizovanje u pitanju uvek se nekako kreće od pletenica. Tako da vaše šiške možete isplesti u pletenicu pomoću tri pramena koju ćete prebaciti na stranu. Ako imate duže šiške onda ih možete skupiti u visoku pundju kako vam ne bi padale na oči. Skupite ih u rep i uz pomoć trake za kosu napravite pundju tačno na temenu glave. Šiške možete skloniti u stranu ukrasnim šnalama tako što ćete napraviti razdeljak na sredini glave i podelite kosu na dva dela.
Uz pomoć kreme ili voksa možete zalizati šiške uz ostale delove kose i kao modni detalj možete dodati traku za kosu koja će krasiti vašu frizuru. Najidealnije rešenje je francuska pletenica na temenu glave jer izgleda veoma trendi i glamurozno. Skupite šiške i podignite ih ka temenu i onda zajedno sa ostalim delovima kose, ispletite debelu pletenicu još poznatiju kao riblja kost.Stilizujte vaše šiške po poslednjoj modi i naučite sve o stilizovanju frizure na Akademiji Purity.

 

Stilizujte vaše šiške po poslednjoj modi

U prvobitnoj formi boba, kosa pada otprilike do brade sa jasno definisanim obrisima. Bob je jedna od najpopularnijih frizura na svetu jer je veoma laka za oblikovanje i negovanje. Tokom godina, dužina kose je varirala i sada može biti od visine ušne resice do ramena. To znači da možete prilagoditi stil frizure prema Vašim proporcijama lica. Ovo se najbolje primenjuje na nove interpretacije bob frizure sa neravnom kosom sa strane.

Ako je Vaše lice duže, trebalo bi da se opredelite za što je moguće kraći bob. To će Vašem licu dati četvrtast izgled. Poneki stepen u kosi učiniće pad blažim i živahnijim, a ništa neće delovati beživotno. Bob sa mekim prelazima izgleda bolje na licu koje ima izrazito usečene jagodice. Okruglom licu najbolje stoji duži bob sa nešto volumena sa obe strane lica.