Select Page

Kako da kosa izgleda gušće

Kako da kosa izgleda gušće

Tanka kosa sa ispucalim krajevima je generalno problem mnogih žena. I takva vrsta problema je rešiva. Sve je stvar odabir frizura za tanku kosu koje mogu da naprave vizuelnu gustinu kose. Mnoge žene se žale na tanku, beživotnu kosu. Bez živosti i elastičnosti, njihova kosa se slepljuje uz glavu. Prečnik tanke koje je samo petina prečnika regularne kose, što objašnjava manjak volumena. Dok je debljina kose genetski određena, mi još uvek možemo da učinimo da tanka kosa izgleda kao da ima bogati volumen. Tokom vremena, profesionalci su nam obezbedili arsenal frizura i metoda za oblikovanja kose koji ističu najbolje kvalitete kose koje joj je priroda pružila.Tanka kosa zahteva ravno sečene frizure kako bi izgledala gušće. Kosa mora da bude sečena u istom nivou umesto da bude „resasta“. Redovno šišanje je neophodno, kako bi se izbegli oštećeni krajevima.  

Kako da kosa izgleda gušće i kakve frizure treba nositi?

Za tanku kosu su pogodne frizure kratke ili srednje dužine jer je kratka kosa elastičnija. Ako se odlučite za kraće forme onda se ošišajte stepenasto.

Boja uz sofisticirano naglašavanje, pramenove i nijansiranje stvara tankoj kosi izgled većeg volumena. Trajne boje za kosu takođe dovode do blagog zadebljavanja vlasi. Ova kombinacija stvarnog debljanja vlasi i optičke iluzije se najbolje dobija kombinovanje plave i smeđe boje za kosu.Uz pomoć češlja i četke za oblikovanje kose može se i istapirati kosa. Činjenjem strukture vlasi grubljom, kosa deluje punije. Korišćenjem “skelet” četke na delu kose kod korena tokom feniranja, kosi pružate dodatnu elastičnost. Pomoću prese, figara, difuzera i viklera kovrdžajte kosu. Kovrdže i talasi čine oblikovanje tanke kose lakšim i daju dinamiku, elastičnosti i privid bogatog volumena.

Gustinu možete vratiti OVDE i vaša kosa će biti savršena u svakom trenutku

 

Pogledajte kako se skraćuju krajevi