Select Page

IDJ VIDEOS IDJ HOT - intervju sa Milanom Stankovićem, frizura Akademija Purity

IDj Videos – Emisija IDj Hot

Akademija Purity pored mnogobrojnih saradnika ubraja i IDj Videos. Studenti prve godine smera Makeup artist radili su frizuru za emisiju IDj Hot sa Milanom Stankovićem. Frizuru smo radili za Jelenu Medić a Milan Stanković je odlučio da zadrši svoju frizuru “lošeg momka”. Jelena je izuzetno prijatna za saradnju i komunikativna. Plava kožna jakna koju je nosila je idealan kontrast sa njenom crnom kosom. Odlučili smo se za puštenu kosu sa raskošnim talasima koja opušteno pada preko leđa i ramena. Koristili smo kupu najšireg prečnika i fiksirali frizuru lakom za kosu sa dodatnim sjajem. 

IDj Videos snima emisije IDj Hot gde dobija ekskluzivne intervjue od poznatih pevača i ličnosti sa estrade. Ovog puta to je bio Milan Stanković koji je govorio i svojoj novoj pesmi, povratku na javnu scenu i nešto iz privatnog života. Milan kaže kako se probudio veoma kasno i shatio da je njegova nova pesma sa Jalom i Bubom doživela milion pregleda na Youtube-u munjevitom brzinom. Kaže da je njegov najveći problem u stvari razumevanje u njegovoj karijeri, stilu, ukusu i radu. Njegov ego je ispoljen ali ne bi da zalazi dalje u tu temu, jednostavno je on pretočen u pesmu zajedno sa njegovim kreativnim učestvovanjem tokom čitavog stvaranja.

Milan govori za IDj Videos – IDj Hot kako oseća sve najrazličitije vrste muzike i može da ih uvrsti u svoj rad. Ne želi da se osuđuje samo na jednu stvar jer može da ih radi više. Veruje da i u Srbiji može da se napravi kvalitetna muzika, kvalitetan stil i kreativni rad koji će se poštovati. Nakon Evrovizije i posle dve godine je krenuo od nule. Najveću zahvalnost duguje publici koja ga razume. 

Celu emisiju pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=5eXSw_kDy2c

Studenti prve godine smera Makeup artist imali su priliku da praktično primene znanje na profesionalnom snimanju, sa profesionalnom rasvetom, produkcijom i kreativnim timom. 

POGLEDAJTE VIŠE O SMERU MAKEUP ARTIST

fashion-mistake

POGLEDAJTE VIŠE O EDITI ARADINOVIĆ

edita aradinović

POGLEDAJTE VIŠE O PROFESIONALNOJ ŠMINCI NA SPOTU

profesionalna šminka na spotu