Select Page

Edita Aradinović, pevačica Ministarski u Telegrafovom editorijalu

Edita Aradinović je rodjena 30.06.1993. godine u Beogradu! Svoj talenat za pevanje primećuje u svojoj 12. godinu, nije se prijavljivala ni za jedan takmičarski šou, želela je da kad odluči šta konačno želi – to i sledi! Išla je na ples, na glumu, ali ipak se opredeljuje za muzičke vode. Završila je Osnovnu Školu Jovan Popović i upisala srednju školu za Dizajn kože – Tehničar modelar…U planu ima i da upiše Fakultet… Najveću podršku joj pruža majka Florija, kad joj je loše, kad ima uspone i padove, kad drugi nisu tu da je podrže, mama Florija je tu, da je podigne kad padne, posavetuje kada zatreba. Njenu familiju čine veoma bitne i značajne osobe u današnjoj estradi, grupa Djogani, Grupa Funky G, Baki B3 i naravno Indy.

 

Edita Aradinović je prvu pesmu snimila 2009. godine sa MC Stojanom – Rock and R’N’B. Zatim, 2009. godine se prijavljuje za Zvezde Granda i nastupila u Rumi sa pesmom od Selme Bajrami – Ostrvo tuge, tada prvi put javno obara publiku sa nogu! Ipak, nije bila zadovoljna nastupom, kao pravi profesionalac misli da uvek može bolje, pa po drugi put obara publiku sa nogu 30.01.2010. nastupom na Audiciji za Zvezde Granda u Beogradu! Da napomenemo, na audiciju se nikada nebi prijavila bez podrške najbolje drugarice Snežane Arsenović, koja joj je velika podrška…

 

Edita Aradinović je izuzetno prijatna i raspoložena za saradnju. Pripremali smo je za snimanje za Telegrafov editorijal. Stil za editorijal je glamurozan i ženstven pa smo težili da i šminka bude takva. Koristili smo bronzane nijanse koje najviše odgovaraju njenom tamnom tenu. Na očima smo koristili nijanse boje kajsije kako bi zagrejali čitav “look”. Edita Aradinović obožava da nosi catty eyeliner koji je nosila i ovog puta i na donjem i na gornjem kapku.

POGLEDAJTE VIŠE O PROFESIONALNOJ ŠMINCI NA SPOTU

profesionalna šminka na spotu

POGLEDAJTE VIŠE O DVANAEST ZNAKOVA LEPOTE

dvanaest znakova lepote

POGLEDAJTE VIŠE O FILMU NA FAKULTETU DRAMSKIH UMETNOSTI

fakulteta dramskih umetnosti