Select Page

BEOGRADSKI SAJAM KOZMETIKE - 09.04. Akademija Purity

Beogradski sajam kozmetike

Beogradski sajam kozmetike je ugostio mnoge izlagače pa tako i našu Akademiju. Studenti prve godine smera Estetičar-kozmetičar i Makeup artist učestovali su na sajmu zajedno sa svojim profesorima. Studenti su na sajmu vežbali veštine komunikacije i povezivanja sa klijentima. Studenti prve godine smera Makeup artist su radili besplatno profesionalno šminkanje. Neki od posetilaca su želeli i savete za šminkanje koje su dobili od naših budućih makeup artist-a. Studenti prve godine smera Estetičar-kozmetičar su takođe delili savete ali u sveri nege lica, određivanja tipa kože i najbolje kućne nege. Prisustvom na ovom sajmu studenti su stekli jedno novo iskustvo i sopstveni rast. 

Beogradski sajam kozmetike je ugostio i 4. međunarodni Body art festival Serbia, pod pokroviteljstvom WBA, u organizaciji Body Art Asocijacije Srbije i Radmile Radman biće održan 8. i 9. aprila 2017. godine u Hali 2 Beogradskog sajma, u okviru sajma kozmetike Dodir Pariza.

Na festivalu će učestvovati takmičari, kako iz zemlje i iz regiona, tako i poznati umetnici iz inostranstva. Oni će se svojom tehnikom, znanjem i maštom takmičiti i prikazati publici i žiriju pravi spektakl. Ova jedinstvena umetnička forma vezuje se za različite umetnosti: pozorište, film, slikarstvo, modnu industriju, kao i za marketing i zabavu. Festival obećava dobru atmosferu i zabavu za posetioce.

Naši studenti su imali priliku da vide kako izgleda body art umetnost na delu. Studente smera Makeup artist predmet Body art očekuje na drugoj godini studija.

S obzirom na to da je beogradski sajam kozmetike najveći beauty sajam na području Jugoistočne Evrope, učešće na istom je stvar prestiža, time stavljate do znanja da ste uspešna i ozbiljna kompanija koja vodi računa o svom imidžu i koja prati trendove u beauty industriji. Cilj im je da beogradski sajam kozmetike postane broj 1 na lestvici beauty sajmova, kako po kvalitetu ponude, tako i po broju izlagača i posetilaca. 

POGLEDAJTE VIŠE O PRVOM DANU SAJMA KOZMETIKE U BEOGRADU

DSCN8523

POGLEDAJTE VIŠE O EMINI ROVČANIN U TELEGRAFU

emina rovčanin

POGLEDAJTE VIŠE O MODERNOJ KLEOPATRI

moderna kleopatra