+381607237853 akademija.purity@gmail.com

SAJAM KOZMETIKE U BEOGRADU - 08.09. Akademija Purity

Sajam kozmetike u Beogradu

Sajam kozmetike u Beogradu su i ove godine posetili naši studenti u pratnji profesora. Ne samo to, već smo bili i deo takmičenja face paint festivala gde je počasni gost bio Nick Wolf. Studenti prve godine smera Estetičar-kozmetičar i Makeup artist učestovali su na sajmu zajedno sa svojim profesorima. Studenti su na sajmu vežbali veštine komunikacije i povezivanja sa klijentima. Studenti prve godine smera Makeup artist su radili besplatno profesionalno šminkanje. Neki od posetilaca su želeli i savete za šminkanje koje su dobili od naših budućih makeup artist-a. Studenti prve godine smera Estetičar-kozmetičar su takođe delili savete ali u sveri nege lica, određivanja tipa kože i najbolje kućne nege. Prisustvom na ovom sajmu studenti su stekli jedno novo iskustvo i sopstveni rast. 

Sajam kozmetike u Beogradu je u subotu 08.09. je bio centar dešavanja za umetnike oslikavanja tela. Takmičenje u face painting-u je bilo deo festivala body paint-a a među učesnicima je bio i profesor sa naše Akademije – Darko Kenig. Osim njega, za takmičenje se odvažno prijavila i studentkinja prve godine smera Makeup artist – Teodora Davidović. Tema takmičenja je bila pop art – vesele boje, grafika, detalji i jasne crte. Učesnici su došli iz raznih krajeva Srbije pa i iz inostranstva. U stručnom žiriju si bili ugledni majstori šminke i umetnici a među njima i veliko ime Američke filmske produkcije, kada je šminka u pitanju, Nick Wolfe.

S obzirom na to da je sajam kozmetike u Beogradu najveći beauty sajam na području Jugoistočne Evrope, učešće na istom je stvar prestiža, time stavljate do znanja da ste uspešna i ozbiljna kompanija koja vodi računa o svom imidžu i koja prati trendove u beauty industriji. Cilj im je da sajam kozmetike u beogradu postane broj 1 na lestvici beauty sajmova, kako po kvalitetu ponude, tako i po broju izlagača i posetilaca. 

POGLEDAJTE VIŠE O POSETI SAJMU U BOLONJI

DSCN7845

OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O EMINI ROVČANIN U TELEGRAFU

emina rovčanin

OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O MODERNOJ KLEOPATRI

moderna kleopatra

OVDE