+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Ucenje engleskog jezika i njegova neophodnost

Ucenje engleskog jezika u današnje vreme predstavlja ne samo potrebu nego i neophodan preduslov za gotovo svaku društvenu aktivnost. Ova neophodnost se najviše ispoljava u IT sektoru ali prisutna je i u mnogim drugim oblastima. Mnogobrojne banke, novinske agencije, turističke agencije organizuju za svoje zaposlene učenje engleskog jezika kao vid redovne obuke.

Ucenje engleskog jezika u školi Robertson

Učenje engleskog jezika u našoj školi organizovano je na principu kurseva. Ovi kursevi mogu biti individualni i grupni. Individualni kursevi su optimalno resenje za učenje engleskog jezika kod odraslih polaznika, Ovo je naročito izraženo kod polaznika koji žele da usavrše znanje jezika, odnosno da ga usko specijalizuju, Grupni kursevi se najčešće primenjuju za polaznike mlađeg uzrasta. Ovaj kurs odgovara deci i tinejdžerima koji učenje engleskog jezika najlakše realizuju u grupama polaznika koji su im bliski po uzrastu i stepenu obrazovanja. Grupni kursevi se takodje organizuju za odrasle polaznike po zahtevu firmi ili ustanova koje ih šalju na kurs.

Učenje engleskog jezika i ostali metodi koji se tokom njega primenjuju

Učenje engleskog jezika, pored kurseva se ostvaruje i drugim metodima. Ovi metodi služe prvenstveno učvršćivanju i primeni znana engleskog jezika stečenog na kursu. Hands-on metod predstavlja svetski potvrđen princip kada je učenje engleskog jezika u pitanju. On se sastoji u organizovanju aktivnosti kao što su radionice, klubovi, izleti i druge, na kojima polaznici mogu primeniti stečeno znanje. Ovaj proces konverzacije na engleskom se lakše primenjuje u poznatim grupama i uz saradnju nastavnika. Takođe, učenje engleskog jezika je mnogo zanimljivije na ovaj način.

Učenje engleskog jezika u školama, Za i protiv.

Učenje engleskog jezika nikada nije bilo dostupnije nego danas. Mnogobrojni programi na internetu, publikacije i drugi sadržaji omogućavaju učenje engleskog jezika na relativno lak i besplatan način. Ipak ovakvi metodi za učenje engleskog jezika ne mogu omogućiti sveobuhvatnost i praktičnost primene jezika koja se može dobiti u školama koje primenjuju Hands-on metod. Još jedan razlog zbog kojeg bi svoje učenje engleskog jezika trebalo poveriti kvalitetnoj školi je mogućnost korekcije grešaka u toku nastave. Obučen i sposoban predavač je nezamenjiv faktor kada je učenje engleskog jezika u pitanju. Dodatni sadržaji koje smo već nabrojali takođe su jak razlog kada je u pitanju određivanje načina za Vaše učenje engleskog jezika.

 

 

 

Pogledajte kakvi su nasi utisci u školi Robertson

najbolja maskara

Dalje