+381607237853 akademija.purity@gmail.com

VEČE MODE, STILA I GLAMURA 2019. - ŠMINKA I FRIZURA AKADEMIJA PURITY

Veče mode stila i glamura 2019. – šminka i frizura Akademija Purity

U operi i teatru Madlenianum u Beogradu, 4. novembra  održano  je Veče mode, stila i glamura u organizaciji Prvog kluba dama i Međunarodne zajednice istaknutih žena iz javnog privrednog i društvenog života.

Gosti su imali priliku da uživaju na revijama brendova Helena Scritore , CarpeDiem,  MB conturekao i venčanicama iz salona Mademoiselle Koko.

Gde je stil i glamur, tu je uvek i Akademija Purity, pa su se tako na ovoj glamuroznoj večeri naše studentkinje potrudile da svojim znanjem istaknu lepotu modela i na taj način daju umetnički dodir, sofisticiranim modnim kreacijama.

Šminka je divno upotpunila elegantni večernji izgled dama na sceni, ističući oči, obrve i usne kao i konture jagodica. Frizure su pratile stajling, ističući nežnost i senzualnost ženske figure, tako što je kosa bila sklonjena sa nežnih ženskih aduta, vrata i ramena, u talasaste repove i pletenice, sa tek ponekim uvojkom koji pada sa strane. Savršena mera, da se istakne ženska suptilnost i dočaraju elegancija i stil na nivou.

Ne zna se ko je bio elegantniji , da li dame na sceni ili dame u publici ali simpatije su svakako pobrala i deca koja su prodefilovala u okviru dečije modne revije brenda Names, a tom prilikom su se prisutnima predstavili i neki od finalista izbora za Prvu malu damu i džentlmena Srbije.

TROGODIŠNJE STUDIJE ZA MAKE UP UMETNIKA

DSC_2452 resized

VIDI OVDE

Kurs japanskog senčenja obrva - microshading

japansko iscrtavanje

VIDI OVDE