Select Page

TRETMAN KRVNOM PLAZMOM - kombinovani antiage tretman

Tretman krvnom plazmom

Tretman krvnom plazmom je tretman za podmlađivanje vrata lica i dekoltea tj podmlađivanje krvnom plazmom. Početak tretmana se zasniva na vađenju krvi koja se ubacuje u epruvetu. Ona u sebi sadrži separativni gel koji odvaja crvena krvna zrnca i krvnu plazmu. Nakon toga se epruveta ubacuje u centrifugalni aparat gde se zapravo odvajaju crvena krvna zrnca i krvna plazma. Taj proces traje 10 minuta. 

Klijenta pripremamo za tretman krvnom plazmom tako što radimo hemijsko čišćenje lica. Na lice vrat i dekolte nanosimo Purity cleasing gel. Uklanjamo ga mlakom vodom sa kozmetičkim sunđerima. Zatim, nanosimo Purity three activ peeling kako bi uklonili izumrli sloj kože i uklanjamo ga kozmetičkim suđerima. Nakon hemijskog čišćenja detaljno dezinfikujemo kožu i nanosimo anestetik u vidu kreme na lice vrat i dekolte. Ove regije oblažemo folijom koja će ubrzati delovanje anestetika, ovaj proces traje 15 minuta. Klijentu za to vreme radimo opuštajuću masažu ruku.

Anesteziju uklanjamo kozmetičkim sunđerima, dezinfikujemo lice i počinjemo sa tretmanom krvnom plazmom. Na lice se nanosi krvna plazma sa početkom na čeonom delu.Rradimo regiju po regiju na licu i koristimo neinvanzivnu metodu sa aparatom mezopena gde pravimo mikropovrede do drugog sloja kože. Zatim, opet nanosimo krvnu plazmu, nakon lica prelazimo na vrat i zatim na dekolte istom metodom. Dok radimo vrat i dekolte na licu stoji maska natopljena krvnom plazmom.

Na kraju tretmana dezinfikujemo lice vrat i dekolte i nanosimo NMF aloe vera gel masku koja hladi i umiruje lice u kombinaciji sa hladnim čekićem. Masku uklanjamo kozmetičkim sunđerima i nanosimo Purity anti blemishes kremu za umirivanje kože lica vrata i dekoltea. Za kućnu upotrebu smo napravili kremu gde smo dodali višak krvne plazme. Ona će održavati efekat koji postiže tretman krvnom plazmom duže vreme. Preporučili smo purity demi make up toniranu kremu sa zaštitnim faktorom 50.

POGLEDAJTE VIŠE O PURITY EYE ZONE KREMI

POGLEDAJTE VIŠE O HIJALURONSKIM FILERIMA

image-0-02-01-67e2d59b84ec458e3c251e17fcf5e738fe5670de8e9e14b4395a928b7e5c7b9f-v