+381607237853 akademija.purity@gmail.com

TIM AKADEMIJE PURITY KAO DEO INTERNACIONALNOG ŽIRIJA NA NAJVEĆEM SAJMU LEPOTE, ESTETIKE I KOZMETOLOGIJE U AFRICI

Tim Akademije Purity deo internacionalnog žirija na najvećem sajmu lepote, estetike i kozmetologije u Africi

Sa kolegama iz Italije, Španije i Francuske, tim Akademije Purity iz Srbije učestvovao je na sajmu , u afričkom gradu Sousse, kao deo žirija u toku četiri dana održavanja sajma u okviru koga su se dešavala razna predavanja, prezentacije, ali i ispiti, s obzirom na to da je u isto vreme trajao i ispitni rok na Akademiji Moez Noar, u okviru koje je sajam i organizovan, a nakon kojeg je deo studenata uspešno završio školovanje na Akademiji.

Profesori sa Akademije Purity držali su besplatne prezentacije  za sve zainteresovane u velikoj sali Akademije Moez Noar . Prof. Mirela Škrijelj, dermatološki estetičar,  pokazivala je proceduru izvođenja tretmana Microneedling, Plazma pen i BB glow, a ceo postupak prikazivan je na velikom video bimu kako bi svi zainteresovani mogli da vide izvođenje postupka. Iz publike je izabrano nekoliko posetilaca koji su imali priliku da kroz ulogu modela dobiju na poklon tretman.

Profesorka wellness i spa programa na Akademiji Purity, Sandra Stanojević takođe je držala predavanje i demonstraciju dumoterapije. U pitanju je vrsta terapije koja se koristi za oporavak mišića na brz i delotvoran način, a što je najbitnije ova terapija ne spada u agresivne metode oporavka. Sam tretman je jako interesantan i prilično atraktivan, zbog same reakcije preparata sa upaljenim mišićima, jer kada dođe do direktnog kontakta javlja se isparavanje iz tela odnosno dim.

Celokupna manifestacija bila je odlično organizovana u velikom stilu, sa puno zanimljivih predavanja, sjajnom atmosferom , interesantnim gostima i saradnicima iz sveta estetike i kozmetologije, među kojima je bila i naša Akademija. Bilo nam je zadovoljstvo da budemo deo internacionalnog žirija, a naš direktor Željko Stanojević tom prilikom svečano je uručio diplome najboljim studentima oba smera, za svaki od predmeta koji su se polagali.

Postani profesionalni ESTETIČAR - KOZMETIČAR

Značaj kiseonika za kožu3

VIDI OVDE

STUDIJE ZA WELLNESS I SPA TERAPEUTA

wellness i spa terapeut

VIDI OVDE

KURS BB GLOW TRETMAN LICA - Najnoviji trend kojim postižemo prirodni izgled besprekorne i blistave kože

Seminari BB glow

VIDI OVDE