Select Page

SMINKA

Fashion Aid je modna revija poznatih domaćih dizajnera, održana u okviru Mixer Festivala, a sa ciljem da se sakupe sredstva za pomoć stanovnicima područja pogodjenih poplavama. Ovo je još jedna od aktivnosti kojima je Akademija “Purity” pomogla oporavak pogodjenih područja.

Na ovakvim revijama, na otvorenom, sminkanje ociju je od presudnog značaja.

7.juna u Beogradu u okviru Mixer festivala, a u organizaciji Modnog Studija Click, na ideju i inicijativu dizajnera Ivana Džolića, organizovana je humanitarna revija FASHION AID, gde su svoje modele prikazali najprestižniji domaći dizajneri. Modeli su nakon revije pušteni u prodaju, a novac prikupljen ovim putem ići će u humanitarne stvrhe , odnosno kao donacija dizajnera ugroženima od poplava koje su zahvatile naše područje.

U ovom postu dajem osvrt na ovu jako vaznu manifestaciju, koja se održala na velelepnim stepenicama ispod Brankovog mosta.  A dizajneri su dali sve od sebe da svačiji ukus bude zadovoljen te su modeli i bili dosta različiti, više ili manje nosivi.

Izdvojio bih modele koje su prikazali Ines Janković, George Styler (njegov model nosio je svetski proslavljen maneken Dejan Pijuk, koji se na George-ov poziv priključio manifestaciji), zatim modeli Verice Rakočević, Ane Šekularac, Bate Spasojevića, Ivana Džolića, i naravno izdvojio bih svoj model koji je nosila najlepša devojka grada  Beograda- Goga Stanic. 

Sminka Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity