+381607237853 akademija.purity@gmail.com

ŠMINKA I FRIZURE ZA UČESNIKE BEOVIZIJE 2020 - TIM AKADEMIJE PURITY

Šminka i frizure za učesnike „Beovizije 2020“ – tim Akademije Purity

Ove godine, u izboru za najbolju pesmu na festivalu „Beovizija 2020“, koja će nas predstavljati na Evroviziji u Roterdamu ,učestvovale su 24 kompozicije, čiji su se izvođači takmičili kroz dva polufinala i veliko finale.

Tim Akademije Purity , koji su činili studenti  I godine make up smera i polaznici naših akademskih kurseva, predvođeni profesorkom Lejlom Biševac , bio je zadužen za scensku šminku i frizure polufinalista. U pitanju su pevač autentičnog vokala, Ivan Kurtić, koji je nastupao sa kvartetom „Mistik Cello“ i Danijel Đurić , sa kojim već godinama imamo lepu saradnju, a koji je nastupao sa bendom „Balkubano“.

Kao i uvek, bilo je ovo jedno uzbudljivo iskustvo i naš tim je uživao pripremajući i ulepšavajući učesnike, a posebno ženski deo ekipe, za nastup, a to su šarmantne i lepe dame iz kvarteta „Mistik Cello“, fenomenalna balerina ali i plesački par koji je svojom igrom i autentičnim izgledom upotpunio veselu pesmu Danijela Đurića i benda „Balkubano “.

Pogledajte u nastavku delić atmosfere sa snimanja za pesmu Beovizije 2020.

Osnovni KURS ZA FRIZERA namenjen je svima onima koji žele da započnu edukaciju u oblasti nege kose, stilizovanja frizura, kozmetike i kozmetologije, a praksa se stiče učešćem na javim događajima

kurs za frizera

VIDI OVDE

Postani deo najvećeg tima u Srbiji za makeup podrsku javnim modnim dešavanjima, kao i video i televizijskoj produkciji - KURS SCENSKE ŠMINKE

scenska šminka

VIDI OVDE

Za sve one koji lepotu stvaraju da bude za svaki dan, a ne samo za posebne prilike! KURS TRAJNE ŠMINKE

trajna šminka

VIDI OVDE