Select Page

SARS “Diploma” – novi spot

Grupa SARS je snimila spot za pesmu “Diploma”. Za šminku na setu je bio zadužen Tim Akademije Purity. Sveže amputirana ruka Satrijanija (skraćeno sars) muzički je sastav iz Beograda, tačnije Resnika. Njihova muzika je svojevrsna kombinacija pop, rok, rege, hiphop i bluz, muzike sa elementima tradicionalnog srpskog folka.

Bend su osnovali marta 2006. godine u Beogradu Aleksandar Luković Lukac i Dragan Kovačević Žabac. Prvu postavu benda činili su: Žarko Kovačević Žare (vokal), Dragan Kovačević Žabac (vokal), Vladimir Popović Hobbo (vokal), Aleksandar Luković Lukac (gitara), Miloš Kovačević Kriva (bas gitara), Branislav Lučić Beban (udaraljke), Goran Mladenović Japanac (bubnjevi) i Ivana Blažević Violina (violina). Svi članovi benda potiču iz različitih muzičkih miljea i interesovanja. U fuziji muzičkih pravaca i ideja iz kojih su potekli nastaje jedinstveni zvuk i stil benda. 

Krajem 2008. godine bend dobija ponudu da snimi album za nacionalnu izdavačku kuću PGP RTS. Prvi album je, uz producentsku pomoć Đorđa Miljenovića (Skaj Viklera), završen za nekoliko meseci i objavljen je u martu 2009. godine.

Drugi studijski album S.A.R.S. objavljen je u ponoć 31. decembra 2010. godine. Album je mogao besplatno da se preuzme sa lokalnih-regionalnih sajtova MTV-a i za tri meseca je postigao blizu 50 hiljada preuzimanja što je u tom trenutku bio veliki uspeh. Prvi singl je bila je pesma “To rade” autora Stefana Tarane, za koju je S.A.R.S. snimio spot koji je premijerno prikazan 21. februara 2011. godine. Pored pesme “To rade” snimljen je i spot za pesmu “Mir i ljubav”. Zanimljivo je da se naslovna pesma “Perspektiva” nije našla na free download izdanju.

Tim Akademije Purity je bio zadužen za celokupan makeup na setu. Radili smo beauty šminku na glumicama i specijalne efekte udaraca. Zahvaljujemo celokupnoj ekipi na izuzetnoj saradnji i stvaranju kvalitetne muzike!

ŽELIŠ DA UČESTVUJEŠ U MUZIČKIM SPOTOVIMA?

Danijel Đurić i Indy

POGLEDAJTE VIŠE O SMERU MAKEUP ARTIST