Select Page

SA NASTAVE DEPILACIJE I LASERSKE EPILACIJE

 Depilacija i laserska epilacija-scene sa nastave

Na studijskom smeru estetičar-kozmetičar, na predmetu depilacija i laserska epilacija, studenti izučavaju različite tehnike i načine depilacija kao i savremene tehnike trajnih laserskih epilacija. Na donjim fotografijama možete videti atmosferu sa ovih predavanja.

Ukoliko želite i vi da se obrazujete i počnete samostalno da zaradjujete, možete izabrati jednu od dve mogućnosti:

1. Upisati trogodišnje studije estetičar kozmetičar

2. Upisati kurs u trajanju od mesec i po dana

Manikir, estetski pedikir i depilacija akademski kurs

Ruke i noktе većina ljudi primećuje već u prvom kontaktu sa drugom osobom, te se mora imati u vidu da oni mnogo govore o ličnosti, starosnoj dobi, životnom stilu, pa je stoga važno da ruke i nokti uvek budu uredni i negovani.
Pravilna nega ruku, stopala i noktiju je više od lične higijene. Ne treba zaboraviti da su ruke najizloženije različitim spoljnim, mehaničkim i hemijskim uticajima, a da su stopala većim delom dana u obući, pa je njihova nega i zdravlje izuzetno važno. Manikiri i pedikiri se staraju o tome da ruke i stopala, kao i nokti, dobiju potrebnu negu i da izgledaju uredno, zdravo i negovano. Oni uočavaju promene na noktima, uklanjaju ih i oblikuju u skladu sa aktuelnim trendovima. Depilacija je osnov higijene svake savremene žene ali i muškarca. U tom smislu možete sebi obezbediti siguran i stalni posao.

 

 

Iza kvaliteta svake obuke Akademije za estetiku i kozmetologiju “Purity” stoji York Univerzitet, Kalifornija (SAD). Nakon završenog kursa stiče se pravo na medjunarodno priznati sertifikat Akademije, a polazniku se dodetljuje i potvrda o pripadajućim poenima za sticanje diplome Yourk Univerziteta. U slučaju da se polaznik odluči da upiše studije za Make Up Artist-a iliEstetičar/Kozmetičar, kurs će biti priznat kao položen ispit.