+381607237853 akademija.purity@gmail.com

PREPORUKA ZA LETNJI MAKEUP - lagane teksture i šminka koja traje celog dana

Preporuka za letnji makeup

Tri „must have“ proizvoda za Vaš letnji makeup look!

Ukoliko izbegavate šminku leti zbog znojenja i teškog osećaja na licu ovaj tekst je upravo za Vas! Ovde smo da Vam preporučimo nekoliko proizvoda linije City Color koju koristimo u nastavi a verujemo da bi Vam dobro došli u neseseru tokom letnje sezone.

 

Većina devojaka izbegavaće puder leti zbog teškog osećaja na licu i u strahu da će pri pojačanoj prespiraciji sprečiti razmenu materije kroz kožu ili da šminka neće imati trajnost bez tečnog pudera. Medjutim imamo za Vas idealan proizvod koji otklanja obe bojazni. To je Photo Chic – Flawless Finish tečni puder. Osim što ima hidratantni fluid koji pomaže hidrataciju kože ovaj puder daje zadovoljavajuću pokrivenosz bez osećaja teške šminke. Takođe sadrži tatianium dioksid koji blokira UV zrake, pa pruža i delimičnu zaštitu od sunca. Preporučujemo ga svima kojima je potrebna mala do umerena pokrivnost pudera a žele sjajan izgled tena čak i na fotografijama.

 

Drugi proizvod za letnji makeup je  Sunlight Trio – kolekcija bronzera, rumenila i hajlajtera! Ova paleta je sve što vam treba za blistavu završnicu Vaše šminke i dobra je kako za konturing tako i za strobing ili kao finiš rumenilo. Dolazi u dve nijanse, obesa blagim šimerom koji će Vašem licu dati osunčan a blistav sjaj. Kompaktno pakovanje možete uvek imati sa sobom. Preporučujemo ga svima koji misle da je mat rumenilo prevaziđeno i žele da im ten zablista ovog leta.

 

Treći neizostavni proizvod za letnji makeup je neki od nežnih tonova ruževa iz kolekcije Be Matte Lipstik. Ovi ruževi imaju odličnu postojanost i preporučujemo ih svima koji mat usne koje ne izgledaju suvo. Paleta nudi veliki izbor boja i nijansi od koje ćete sigurno pronaći svoju omiljenu. Pre nanošenja preporučujemo korišćenje olovke u istoj nijansi.

 

Najbolja stvar u vezi sa City Color kolekcijom je što nudi kvalitet profesionalne šminke po pristupačnim cenama, a uz to nije testirana na životinjama i odabirom nekog od ovih proizvoda podržavate ovaj plemeniti cilj.

 

NAUČITE DA PROFESIONALNO NANESETE ŠMINKU

ovalne četkice za šminku

OVDE

ZNATE LI DA PROFESIONALNI ŠMINKERI IMAJU NAJVIŠE KLIJENATA?

gde upisati kurs šminkanja

POSTANI ŠMINKER