+381607237853 akademija.purity@gmail.com

PINKOVE ZVEZDE & AKADEMIJA PURITY Makeup i hairdressing Akademija Purity

Pogledajte studente i profesore Akademije u pripremama članova žirija i takmičara za prvu emisiju. Budite i vi deo nas…

Žiri čine neke od naših najvećih muzičkih zvezda: Svetlana Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Marina Tucaković, Miroslav Ilić i Bora Ðorđević . Voditelj Milan Kalinić predstavio je publici članove žirija, koji već zauzeli  svoja mesta u studiju u Šimanovcima.

Prvi takmičar Aleksa Rabrenović , pevao je pesmu Milana Stankovića “Luda ženo”. Druga pesma kojiu je takmičar odabrao je “Branim” Saše Kovačevića.

– Ovo je veoma korektno otpevano, ali ima tu još da se radi – kazao je Haris.

Žiri se jednoglasno složio da ovaj takmičar nastavi dalje.

Dragica Bojanić iz Podgorice pevala je Cecinu pesmu “Beograd”, kako nije dobila nijedan glas nije imala pravo da izvede drugu numeru.
– Ovo je nezahvalan posao… Ali ako ne prođeš kao pevačica, kao top model sigurno – bila je iskrena Ceca.

Miloš Škrkić , pevao je pesmu Rođe Raićevića “U tebe sam zaljubljen”. “Oči jedne žene” od Tozovca je druga pesma koju je Miloš pevao.
– Sjajno pevaš, nemaš tremu, ili je dobro kriješ. Sjajan stajling – bio je iskren Haris.
– Znaš da pevaš, simpatičan si, meni se stajling ne sviđa – kratko je prokomentarisala Marina.

Aleksandar Malićević , pevao je pesmu “Dođeš mi u san” Peđe Medenice. Aleksandar nije dobio glas nijednog člana žiriji, pa tako nije dobio mogućnost da otpeva drugu pesmu.

Peti takmičar Mladen Jezdić  pevao je pesmu Šabana Šaulića “Žal”. Druga pesma koju je ovaj mladić izveo je pesma Tropiko benda “Zauvek tvoj”.

Ceca, Bora i Marina su glasali za Mladena, pa je tako on dobio šansu da otpeva i drugu pesmu.

– Ova druga interpretacija je bila bolja jer je lakša pesma. Mislim da ti mladi greše jer biraju teške pesme – kazao je Haris.

Slobodan Orbović   pevao je pesmu  Harisa Džinovića “Rano je za tugu”. Druga pesma koju je ovaj mladić izvodio je “Sve još miriše na nju” Parnog valjaka.

– Do finala – bio je kratak Miroslav.

Sedma takmičarka je Tatjana Cvetković koja je u potpunosti oduševila žiri. Pevala je pesmu “A tebe nema ” Zorice Brunclik. Druga pesma koju je izvodila je “Čuvam te” Aleksandre Radović.

 – Sjajno, jedna jedina. Enormno visoko i tačno – rekao je oduševljeno Haris.

Predrag Stojković pevao je pesmu “Od ljubavi do mržnje” Džeja Ramadanovskog. Druga pesma koju je izveo je  “Tajno” Tošeta Proeskog. On je dobio pravo da otpeva i drugu pesmu jer su Bora, Haris i Ceca glasali za njega.

Iako je prvobitno želela da mu da šansu, Ceca se na kraju ipak predomislila  i spustila svoju stolicu. Predrag nije prošao dalje.

 Amela Osmanović, pevala je pesmu “Poslednje veče” Dragane Mirković. Marina i Bora su glasali za Marinu, ali su se kasnije ipak predomislili.

– Video sam reakciju publike, pa sam želeo da je čujem. Nije bila loša u početku, ali posle – kazao je Bora Đorđević. Ova takmičarka nije prošla dalje,

Danilo Sekulić pevao je pesmu “A šta bi ti sad od mene još” Saše Matića, druga pesma je “Sve moje zore” Tropiko benda.

Svi članovi žirija osim Miroslava su glasali za Danila.

– Sve u svemu to je onako dosta prosečno – rekao je Džinović i dodao da mora još da poradi na stajlingu.

– Moraš tu košulju da promeniš, ne može da ti se vidi taj stomačić.

Pesmu “Moja zakletvo” Zorice Brunclik pevala je Jovana Milovanović. 

Ceca i Bora su glasali za Jovanu, iapk, Ceca se ubrzo predomislila, dok je Miroslav odlučio da glasa za Jovanu. Dva glasa ipak nisu bila dovoljna za prolazak dalje.

Đorđe Kočić, pevao je pesmu “Kako si majko, kako si oče” Šabana Šaulića. Svi osim Marine su glasali za Đorđa i on je dobio priliku da otpeva još jednu pesmu. Druga pesma je “Leđa o leđa” od Željka Joksimovića.

– Ne smeš odustati kada nesto mnogo voliš, moraš da se boriš, nisam ni ja uvek pobeđivala – kazala je Ceca, a Haris je dodao:

– Ja sam do svoje 24. mislio da nemam pojma da pevam. Ovaj takmičar nije prošao dalje.

Alma Zahirović pevala je pesmu “Ali pamtim još” Hanke Paldum, za njom “Zagrli me” od Goce Tržan. Svi članovi žirija su glasali za Almu i ona je dobila priliku da otpeva drugu pesmu.

– Drhtim ja, drhtiš ti, to je malo ženska solidarnost, ali mislim da je možeš mnogo, mnogo bolje – rekla je Ceca.

Talentom Alekse Kostića bili su oduševljeni svi članovi žirija. On je pevao pesmu “Mećava” Luisa. Druga numera koju je izvodio je “Odiseja” Lea Martina.

– Interpretacija je dobra, stajling je do sada najgori, ali dobro izgledaš – u svom stilu rekao je Haris.

Pesmu “Zabranjeni grad” od  Cece pevala je Nevena Stojanović , “Čarobno jutro” Nine Badrić je bio njen sledeći izbor.

– Ono što je dobro je što zvuči skroz drugačije od Cece – kazao je Bora.

Aleksandar Lazić , pevao je pesmu “Neznaka” Radiše Markovića, a kako nije dobio glas nijednog člana žirija, on nije dobio šansu da otpeva drugu pesmu.

Stefan Šestović pevao je pesmu “Med i slatko grožđe” Nikole Rokvića. “Pogeldi u tami” Sergeja Ćetkovića je druga pesma za koju se ovaj mladić odlučio.

– Lepo, lepo, isprsi se dok pevaš – prokomentarisla je Ceca. Jednoglasno, već posle prve pesme žiri je odlučio da Stefan nastavi dalje sa takmičenjem.

Silvana Mekić pevala je pesmu “Maskarada” od Svetlane Cece Ražnatović. Iako su svi članovi žirija glasali za Silvanu ubrzo su se i predomislili.

– Žuriš, kasniš, ispadaš iz matrice, uopšte ne slušaš matricu ili imaš tremu. Radi na sebi, nije ovo kraj – rekla je Ceca Silvani, koja nije prošla dalje.

Sonja Šćepanović pevala je pesmu “Mito bekrijo”. “Da te volim malo je reći”  od Aleksandre Kovač je druga pesma koju je Sonja izvela.

– Mislim da ti je ovo leglo fenomenalno – kroz osmeh je prokomentarisala Marina. Svi članovi žirija su odmah glasali da ova takmičarka prođe dalje.

Pesmu “Manastirska vrata” Mire Škorić izvela je Sanja Reljić , a za njom i numeru “Nedelja” Marije Šerifović.

– Mlada, lepa, slatka, ali pevanje ne mora da bude tvoja konačna orijentacija – kazao je Haris Džinović. Odmah posle druge pesme, svi članovi žirija su glasali za Sonju i ona je prošla dalje.

Danilo i Alma i Mladen su imali po tri i četiri glasa i oni će otpevati po još jednu strofu. Od njih troje, samo jedan će nastaviti sa takmičenjem.

Jednoglasnom odlkom žirija Mladen Jezdić je poslednji takmičar koji će nastaviti sa takmičenjem. Pomalo razočarani Danilo i Alma dobili su dobili reči utehe Milana Kalinića.