Select Page

OBUKA ZA SMINKERA

Obuka za sminkera se odvija u trajanju od mesec dana. Ukupno 10 vidjenja po 5 školskih časova uz 4 dana obavezne prakse. Nastavu OBUKA ZA SMINKERA izvode profesionalci. posebno smo ponosni na naše profesorke šminkanja Ivanu Kovačević i Lejlu Biševac.

Akademija Purity je jedina ustanova u Srbiji u kojoj je obavezna praktična nastava. Na terenu i na Akademiji kod svake obuke u makeup umetnosti je obavezna praksa. U obzir dolazi praksa na samoj Akademiji ali i na snimanjima raznik televizijskih emisija, spotova,u realizaciji modnih revija i slično.

Ponosni smo na saradnju sa TV Pink na njihovim projektima Pinkove zvezdice i Pinkove zvezde. Naš tim je zadužen za šminku i frizure skoro svih takmičara i članova žirija.

Možda baš vi možete da imate praksu na snimanjima ovih emisija ukoliko upišete naš kurs  TEHNIKE ŠMINKANJA LICA a nakon toga i kurs SCENSKA ŠMINKA, da biste poznavali sve moguće šminkerske tehnike. Više informacija obuka za sminkera: http://kozmetika.edu.rs/raspored-kursevi/

Obuka za sminkera može biti i individualna. O tome ćete se dogovoriti sa našom sekretaricom Draganom Stevanović na 011 641 68 51. Nekada je dobro učiti u grupi, medjutim pojedinim kandidatima je lakse da rade individualno. Zato je obuka za sminkera na Akademiji moguća i u takvom obliku.

Nova sezona KURSEVA uskoro počinje na našoj Akademiji. Baš vi možete promeniti svoj život ili svoje zanimanje na našoj Akademiji.
Pogledajte ovde više o kursevima: http://kozmetika.edu.rs/raspored-kursevi/ (više o kursu možete dobiti klikom na naslov ili na broju telefona 011/6417827)

OVO SU KURSEVI KOJE MOŽETE POHAĐATI
-Tehnike šminkanja lica (kurs profesionalnog šminkanja)-obuka za sminkera
-Scenska šminka obuka za sminkera na sceni ili setu
-Ishrana- Nutricionistički kurs
-Manikir sa nadogradnjom noktiju i Nail art-om
-Kozmetički kurs, I nivo
-Depilacija, medicinski i estetski pedikir
-Antiejdž kozmetika i rejuvenacije
-Specijalistički kurs: Dehidrirana koža i metode hidratacije
-Specijalistički kurs: Tretiranja kuperoze i rozacee
-Specijalistički kurs: Antiage kozmetika i rejuvenacija

Požurite sa rezervisanjem svog mesta.

Na donjim fotografijama možete pogledati  neke scene sa snimanja Pinkovih zvezda i Pinkovih zvezdica i naše profesorke Lejlu Biševac i Ivanu Kovačević.