+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Nadogradnja obrva ili japansko iscrtavanje - za šta se odlučiti?

Nadogradnja obrva ili japansko iscrtavanje

Da li je bolja nadogradnja obrva ili japansko iscrtavanje je pitanje koje nam klijenti često postavljaju. Ovo su estetski tretmani koji su trenutno najtraženiji na tržištu. Zašto je to tako? I jedan i drugi tretman su najsličniji prirodnom izgledu obrva i predstavljaju najidealniji prirodni izgled obrva koji pristaje svakom obliku lica.

Nadogradnja obrva ili japansko iscrtavanje obrva?

Nadogradnja dlaka na dlaku kada su obrve u pitanju je najnovija metoda postizanja efekta prirodno lepih, gustih i fino oblikovanih obrva. Idealno su reženje kod osoba koje upravo nemaju takve obrve. U ovom tretmanu se koristi medicinski lepak jer se prilikom apliciranja ekstenzija, jedna ekstenzija lepi na kožu, a jedna na dlaku klijenta pa se na taj način dobija gustina i željeni oblik. Apsolutno je komforan tretman jer bola uopšte nema. Ono što je pogodnost nadogradnje obrva dlaka po dlaka je što je cena jako pristupačna za efekat koji se postiže. Mana ovog jako lepog tretmana je u tome što nije dugotrajan kao japansko icrtavanje obrva ili trajna šminka. Dugotrajnost ekstenzija zavisi i od tipa kože klijenta i od samog održavanja posle tretmana.

Nadogradnja obrva ili japansko iscrtavanje obrva?

Sa druge strane, tretman japanskog iscrtavanja obrva je metoda koja se već nego vreme upražnjava kod nas i isprobalo ju je veliki broj žena. Takođe, ovom metodom se postiže efekat fino sređenih i gustih obrva u svako doba. Za razliku od nadogradnje obrva, u japanskoj metodi se koristi nožić putem koga se ubacuje pigment u prvi sloj kože. Samim tim, u ovom tretmanu se koristi lokalni anestetik da bi neprijatnost bila što manja. Koriste se lokalni anestetici koji deluju na prvi sloj kože gde se i ubacuje pigment pa je tretman skoro pa bezbolan. Pigmenti koji se koriste su pigmenti četvrte generacije, najnoviji na tržištu, pravljeni isključivo za ljudski organizam. Saamim tim nisu kancerogeni pa se i veći broj žena odlučuje za ovaj tretman. U cenu tretmana je uključena i prva korekcija, pa je samim tim cena jako pristupačna. Dugotrajnost japanskog iscrtavanja obrva je od jedne do tri godine.

 

NAUČITE JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

Permanent make up eyebrows

OVDE

NAUČI NADOGRADNJU OBRVA DLAKA NA DLAKU

eyebrows-tools

OVDE