+381607237853 akademija.purity@gmail.com

MARIJA DAMNJANOVIĆ-VIŠE AKADEMSKIH KURSEVA

Ćao ja sam Marija Damnjanović rodjena sam 26.05.1990.godine iz Mladenivca sam. Upisala sam 3 kursa na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity. Prvi je bio manikir i nadogradnja noktiju sa nail artom. Kurs je trajao mesec dana sa profesorkom Biševac Lejlom. Pre toga nisam imala nikakvog iskustva sa izlivanjem i nadogradnjom. Iskustva sa Akademije su dosta pozitivna jer sam u najkraćem roku stekla znanje i rutinu što naravno nisam verovala da može za tako kratko vreme da se sve nauči.

Posle sam upisala Profesionalno šminkanje ,takodje nisam imala dodira sa sminkom niti sam ranije ikada sminkala isto mi je predavala profesorka Lejla Biševac. Utisci su fenomenalni prvo uslovi i rad na akademiji imali smo pravu šminkernicu brdo Nix-ove šminke za vezbanje, upoznala sam nove ljude koleginice sa kojima sam radila, naučila dosta toga o sminkanju i tehnikama sminkanja istorijatu ruza, ajlajnera, maskare… Imali smo prakse u Šimanovcima na pinku u pinkovim zvezdama i zvezdicama. To je bilo jedno prelepo iskustvo radili smo sa poznatima i sto je najvaznije videli kako izgleda jedan radni dan profesionalnog sminkera.

Kurs Pedikir i depilacije kod profesorke Jelene Marjanović, koji sada trenutno zavrsavam. Iskustva su prelepa i jako pozitivna,naučila sam dosta korisnih stvari, puno toga o gljivičnim infekcijama i njihovom lečenju, profesorka je dosta rečita i opširna što se teorije tiče što je i jako bitno, svaki put kada nam nesto nije jasno profesorka nam ponovi i objasni. Naučila sam dosta toga što nisam znala o koži i njenim karakteristikama, pravcima povlačenja trake za depilaciju, pripremama pred depilaciju i naravno glavne profesorkine reči: “Uvek ali uvek se trudite da bude sve čisto, sterilno i fino” što je ipak slozićete se i najvažnija stvar u svakom salonu pa i kod kuće.

Po završenim kursevima dobila sam dve diplome (sertifikate) na Srpskom i Engleskom koji su priznati u Srbiji i svetu, sa kojim naravno mozete otvoriti i svoj salon i raditi bez problema ili otići u Inostranstvo i raditi. Uskoro stiže i treća diploma. Moje uspehe možete pratiti i preko mog facebook profila.

Evo nekih slika iz perioda moga školovanja na Akademiji Purity