+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Kozmetika Purity - Puffing up gel i njegova delotvornost

Kozmetika Purity – Puffing up gel i njegova delotvornost

 

Kozmetika Purity – Puffing up gel i njegova delotvornost.Purity je kozmetički projekat, koji je rodjen kao rezultat vizije kozmetologa ljubitelja prirode. Vraćanje prirodi i korišćenje nanotehnoloških metoda u proizvodnji Purity kozmetikepredstavljaju jedini garant u zadovoljavanju optimalnih kozmetičkih i potreba u savremenoj kozmetološkoj praksi.

Naučnici, istraživači i odeljenje za razvoj Fakulteta za medicinsku kozmetiku u Tel Avivu u Izraelu, koji stoje iza Purity kozmetike, uspeli su da otkriju najbolja moguća rešenja u tretmanima lica i tretmanima kože uopšte. To su rešenja koja su najsavremenija, prirodna i daleko iznad svih onih rešenja koja nudi dosadašnja klasična kozmetika.
Kozmetika Purity i njeni preparati pružaju mogućnost svakoj kozmetičarki zadovoljavanje potreba njenih klijenata, bez obzira na tip i stanje kože, godišnje doba, specifičnosti kože i slično.
Purity je ponosan da predstavi premijum preparate za antiejdžing, obnavljanje kože lica, pilinge, tretmane akni i problematične kože, tretmane seboreje, tretmane hiperpigmentacija, izbeljivanje kože, tretmane pega i slično. Kozmetika Purity zamenjuje većinu sada već nepotrebnih i skupih aparata u jednom kozmetičkom salonu.

Kozmetika Purity – Puffing up gel i njegova delotvornost

Više o KOZMETIČKOM KURSU klikom OVDE

Više o studijskom programu ESTETIČAR/KOZMETIČAR klikom OVDE

Puffing up gel

Priprema kozu za komedo ekspresiju. Neznost za komedone-rezultira se u njihovom bezbolnom dreniranju bez pritiska. Sadrzi bisabolol za umirivanje koze i prevencija protiv crvenila. Takodje sadrzi i ulje eukaliptusa za dezinfekciju i prevenciju infekcija.

Nanosi se deblji sloj na kozu lica na 10 min. Sprovodi se masaza koze sa vibraconim pokretima. Obrisati kozu. Moze se koristiti sa parom.

Sadrzi glicerin,hijaluronsku kiselinu, bisabolol i ulje eukaliptusa.

Da biste proverili da li je vaša koža lica suva i dehidrirana umijte se i sačekajte deset minuta, nemojte brisati lice. Ukoliko posle tog vremena kože počinje da se zateže, možda i pecka, odnoso osetite umereni svrab, to znači da je ona suva i dehidrirana.

Žene sa takvim tipom kože znaju da joj je potrebna svakodnevna nega kojom se nadomešćuje ono što joj nedostaje: masnoća i vlaga. Maska se na lice nanosi najviše dva do tri puta nedeljno, njena svrha je da revitalizuje kožu i vrati joj vlagu i svež izgled. Stavlja se isključivo na očišćenu kožu, na kojoj nema šminke.

Kozmetika Purity – Puffing up gel i njegova delotvornost