Select Page

KOMPLETNA KVANTNA ANALIZA NA AKADEMIJI ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU PURITY

Quantum Resonance Magnetic Analyzer

KOMPLETNA KVANTNA ANALIZA NA AKADEMIJI ZA ESTETIKU I KOZMETOLOGIJU PURITY

Quantum Resonance Magnetic Analyzer, uređaj je koji za par minuta, otkriva i analizira stanje kompletnog organizma. Današnjom ponudom obezbeđujemo analizu organizma od 300 parametara uz savete za ishranu + kvantna analiza kože + saveti u nezi kože po ceni od 2000 dinara!

Aparat za magnetno-kvantnu analizu koristi najsavremeniju  tehnologiju. Koristeći magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela, prikupljaju se podaci i dobija se jasna slika funkcioje svih organa. Ova metoda može poslužiti i u prevenciji nastanka određenih bolesti jer može da alarmira tj. da signal i pre pojave samog obolenja.

Za analizu ovom metodom, nije potrebno da dajete krv, nikakvo zračenje i ne uključuje ni malo procedure koje su bolne.Sama analiza je veoma komforna. Biće dovoljno da skinete sav metal sa vašeg tela (lančići, prstenje) i da u levoj ruci zadržite deo uređaja, na nekoliko minuta.

Nakon protoka vremena od nekoliko minuta, svi podaci će biti u kompjuteru, kada će vam se očitati dobijeni rezultati, a iste ćete dobiti i na mejl ko biste mogli pristupiti rezultati kada god poželite. Analizu radi Prof. Ivana Stanojević, medicinski estetičar sa izraelskog Fakulteta za medicinsku kozmetiku.

Analize koje se rade su: analiza svih unutrašnjih organa (bubrega, srca, pluća, jetre, prostate, jajnika, materice, itd), analiza mozga (snabdevenost kiseonika, protok kiseonika,), analiza očiju, sinusa, usne duplje, ekstremiteta (nogu, ruku), masnih naslaga, itd.

Današnjom ponudom smo obezbedili očitavanje 300 parametara + savete za ishranu kao i analizu kože i savete za njenu negu po ceni od SAMO 990 dinara na Akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity!

Par napomena koje je važno slediti, pre odlaska na analizu:

24h pre dolazka na analizu ne konzumirati alkohol, kafu, masnu hranu i ne izlagati se fizičkom naporu

Prilikom analize ne smete imati ništa od metala ne telu

Analizu ne mogu da rade osobe sa metalnim implantom u telu

 

ZAKAŽI KVANTNU ANALIZU TELEFONOM POZIVOM NA BROJ

Žiro račun za uplatu i zakazivanje, primalac Akademija Purity