Select Page

Kako ukloniti celulit na nogama

Kako ukloniti celulit na nogama

Uklonite celulit za veoma kratko vreme. Postoji zdrav način kako možete dobiti zategnutu kožu i dobar način kako da uklonite celulit za veoma kratko vreme. Tajna uspeha leži u masaži i anticelulit programu.
Osim što je korisna za opuštanje, dokazano je da masaža pomaže u borbi protiv celulita. Joga donosi povećanu gipkost, koža postaje elastičnija i blistavija, definišu se i povećavaju mišići, a sve se to odražava i na opšte stanje tela koje zaista postaje mlađe i vitalnije. Uz to, joga poboljšava celokupnu muskulaturu tela i jača imuni sistem.

Više o kursu za PERSONALNOG TRENERA klikom OVDE

Više o NUTRICIONISTIČKOM KURSU klikom OVDE

Ukoliko se uz to promeni i način ishrane – izbaci šećer i svi rafinisani proizvodi i pokušate da se hranite na što zdraviji i prirodniji način, koji uključuje sveže voće i povrće bez previše začina, semenke i orašaste plodove, sveže nemasne sireve i uz izvođenje detoksikacije, poboljšano zdravlje i lepota tela postaće zapravo ogledalo unutrašnje čistoće i mira, a unutrašnje zadovoljstvo je to koje ženi daje onaj poseban sjaj i lepotu koju ne može da umanji ni trag celulita.