Select Page

Kako izgleda šminka za izlazak

Kako izgleda šminka za izlazak

 

Kako izgleda šminka za izlazak?

Da bi šminka stajala cele noći potrebno je da pažljivo i postupno nanosite. Tokom prazničnih dešavanja imate idealnu priliku da se poigrate sa bojama tako da izbegavajte svakodnevnu šminku. Uvek krenite sa nanošenjem prajmera koji će postaviti bazu za dalji rad. Bež senka je odličan izbor kao podloga i priprema oka za dalje šminkanje. Bež senka se nanosi dužinom cele senke. Izborom braon senke naglasićete kapak dok ćete četkicom za blendanje dobro prikriti ivice senke i postići prirodan efekat.
Šljokice i zlatne senke daju poseban glamur celokupnom izgledu tako da nanošenjem zlatne senke na sredinu kapka kao i zlatnog pigmenta sa šljokicama, šminki ćete dati jedan novi izraz. Crna senka se nanosi na pregib kapka kako bi zlatna senka došla do izražaja dok se preko crne nanosi crvena senka da bi se dobila toplina. Na same uglove oka se nanosi svetlo bež senka. Dramatičniji izgled svemu tome daje ajlajner sa zlatnim šljokicama. Kada ispratite sve ove korake vaš novogodišnji makeup je spreman. 

Rumenilo je vrlo efektno za lice i zbog toga je neophodno da napravite dobar izbor rumenila. Svaka vrsta rumenila poseduje individualne osobine koje ga čine dobrim ili manje dobrim za lice.
Vodite računa da rumenilo bude pogodno prema tipu kože. Kada podjete od te činjenice izbor pravog rumenila će vam biti veoma lak.
Postoji rumenilo u prahu i može se kupiti u svim bojama i smatra se najboljim izborom za masnu kožu. Veoma se lako primenjuje i potrebna vam je četka za rumenilo radi lepšeg nanošenja.Napravite dobar izbor rumenila. Krem rumenilo je odraz svežine i dugotrajnosti jer se veoma lako koristi. Pogodan je za suvu kožu jer sadrži sastojke koji će je hidrirati.Napravite dobar izbor rumenila, krem rumenilo se nanosi posle nanošenja pudera i to četkom koja će rumenilo učiniti još efektnijim. Nanosi se veoma lagano, kratkim potezima a nakon toga se može koristiti i vlažan sundjer kako bi se rumenilo lakše rasporedilo. Gel rumenilo je idelno za letnju sezonu jer će veoma brzo priuštiti da imate zdrav sjaj vašeg lica. Ovakva vrsta rumenila ne traje dugo i ne vidi se na tamnijim tonovima kože. Preporučuje se osobama koje imaju svetliji ten kože sa normalnom i masnom kožom.
Rumenilo u stiku je veoma osvežavajući i ima dugotrajan efekat. Idealan je za sve tipove kože. Upotrebljava se mala količina rumenila jer se teško skida.

Postignite svežinu lica šminkom