Select Page

EDITA ARADINOVIĆ I IVANA BATAKOVIĆ U TELEGRAFU - šminku i frizuru radili polaznici Akademije

Edita Aradinović i Ivana Bataković u Telegrafu

Edita Aradinović i Ivana Bataković se se našle zajedno pred objektivom naše kamere i pokazale svu svoju raskoš i lepotu. 

Čini se da su Ivana i Edita dobitna kombinacija kada su lepota i stil u pitanju.

Ivana već poslednjih sedam godina živi u Milanu, a rodom je iz Užica.

Našla na velikom broju naslovnih stranica svetskih časopisa, kao što su “Vog”, radila je za “Versaće”, “Dolče i Gabanu”, “Extreme intimo” i mnoge druge poznate kuće.

Ona spada među najlepše srpske manekenke koje rade u inostranstvu i sa pravom nosi titulu supermodela.

Pevačica Edita Aradinović je blistala na snimanju modnog editorija za Telegraf, i još jednom je pokazala zašto je smatraju za jednu od najseksepilnijih pevačica.

Ova lepa i talentovana pevačica uživa u svom poslu i sa osmehom izlazi na kraj sa svim odricanjima i odgovornošću koje sa sobom nosi šou biznis i slava i nema nikakvih problema da istakne svoje obline, kao što možete da vidite u našem videu.

A ovom prilikom nam je otkrila i da sprema veliki spektakl kao i snimanje brojnih spotova, ana sajtu Telegrafa uskoro možete da očekujete i ekskluzivne fotografije sa Editinih nastupa koje će slikati naš profesionalni fotograf Aleksandra Bogićević. 

Zahvaljujemo se hotelu Moskva i akademiji Purity čiji stručnjaci su se pobrinuli za Ivaninu i Editinu šminku i frizuru.

Edita Aradinović i Ivana Bataković u Telegrafu sijaju svojim punim sjajem. Polaznici naše Akademije su se pobrinuli za njihov izgled i istakli ono najlepše. Poznavajući stil fotografija Aleksandre Bogićević znamo da će biti pune glamura. Koristili smo bronzane nijanse koje idealno pristaju uz boju kose i ten naših modela. Koirstili smo puno bronzera, higlightera i iluminatora kako bi stvorili posebnu dimenziju na njihovom licu. Zahvaljujemo se na uspešnoj saradnji!

POSTANI MAKEUP ARTIST

POGLEDAJTE VIŠE O EDITORIJALU ŽAKLINE VUČIĆ

Žaklina Vučić