Select Page

FARBANJE TREPAVICA

Farbanje trepavica – novi estetski trend?

Nega lica i tela je podrazumevana svakodnevnica svake ženske osobe. Uvek težimo da izgledamo savršeno i u zavisnosti od toga kakvu lepotu preferiramo, zavisi i način na koji negujemo i ističemo naše crte lica.

Mnoge pripadnice lepšeg pola bi želele da imaju tamne i duge trepavice, ali im priroda to nije podarila. Kod većine je slučaj da su trepavice dugačke, ali izuzetno svetle boje, te ne dolaze do izražaja i nisu nimalo primetne i upadljive. Kako bi došle do tamnih, dugih i primetnih trepavica, sve češće pribegavaju tretmanu farbanja trepavica.

Farbanjem trepavica, dobija se efekat dugih i tamnih trepavica, koje u svakom trenutku mogu da zablistaju bilo gde da se nalazite. Najbolja stvar kod tretmana farbanja trepavica, jeste to da kada jednom ofarbate trepavice, efekat opstaje i do čak šest nedelja. Postupak je bezbolan i brz, a način na koji se izvodi, tera vas da se sve češće opredeljujete baš za ovu metodu iz mnogo razloga.

Ukoliko imate osetljive, svetle oči i ne prija vam korišćenje maskare svakodnevno, farbanje trepavica je prava stvar za vas. Nećete više morati da jurite za idealnom maskarom i da potamnjujete oči svakodnevno iznova, baš iz razloga jer će se vaše oči isticati uz pomoć ovog jednostavnog trika –  farbanje trepavica. Oči kod osoba sa svetlijom puti su izrazito nežne, a dlake generalno svetlije i tanane.Često je kod takvih devojaka izgled neupečatljiv, pa iziskuje stalno potamnjivanje očiju i isticanje prisutne lepote.

Kada govorimo o profesionalnom farbanju trepavica, tu se već radi o malo ozbiljnijoj priči. Podrazumeva se da se farbanje odrađuje u ozbiljnim kozmetičkim salonima sa licencom za rad. Pre nego se odlučite za korak farbanja trepavica u kozmetičkim salonima, veoma je važno da dobro proverite ko radi tretman, u kakvim uslovima i da li se koriste provereni materijali. Sve ovo je jako važno zato što se radi o vašem zdravlju, tačnije zdravlju vaših očiju, a znate i sami da su oči pogled na svet i ogledalo duše. Isto kao što postoje određene farbe za farbanje kose, one koje su manje ili više štetne, tako postoje i specijalizovane farbe kojima se farbaju trepavice.

 

 

Znanjem i praksom do savršenih trepavica - KURS NADOGRADNJE TREPAVICA

RUSKI VOLUMEN NADOGRADNJE TREPAVICA

ruski volumen

Na smeru MAKE UP ARTIST naučićete tehnike tretiranja obrva i trepavica, tehnike šminkanja i sve što je potrebno za izgled lica koji obara sa nogu

vanja čerimagić