Select Page

EFIKASNO REŠENJE ZA CELUTIT - sa nastave na kursu za anticelulit masažu

Efikasno rešenje za celulit

Polaznici kursa za anticelulit program su već prošli kurs masaže I i II nivo. Sada uče kako da primene efikasno rešenje za celulit na kursu anticelulit programa. Anticelulit program se sastoji iz više oblasti i metoda rada: pojam celulita i uzroci nastanka, dijagnostikovanje tipa celulita, ishrana, tehnike anticelulit masaže, limfna drenaza, nehirurške metode-lipoliza, upotreba elektrostimulatora i programi elektrostimulacije, ultrazvučni anticelulit tretmani, parafango anticelulit tretmani, toplo i hladno pakovanje, mezopen uklanjanje celulita (mezoterapija celulita), vibroliza. Postoji veliki broj tehnike anticelulit masaže ali je suština svake je da razbiju nagomilane naslage u potkožnom tkivu. Manuelna tehnika je široko rasprostranjena i predstavlja glavnu stavku kod problema ovakve vrste. 

Njome se tretiraju regije zahvaćene celulitom u kombinaciji sa uljima koji dodatno nude rešenje za celulit. Rezultati su vidljivi nakon serija od deset tretmana. Svaki tretman traje od trideset do četrdeset minuta. Zbog toga se preporučuje kao adekvatno rešenje da osoba sa celulitom bude tretirana manuelnom tehnikom u kombinaciji sa aparaturom koja će ubrzati proces uklanjanja celulita. Efikasno rešenje za celulit se može pronaći u različitim aparatima kao što je ovaj profesionalni masažer sa slika. On svojim vibracijama i pritiskom razbija masne naslage koje su uzročnici pojave celulita. Celulit je dermatološki, kozmetički i estetski neprihvatljiv problem velikog broja žena. Oko 85% žena starosti od 20 godina ima neki stepen celulita. Celulitom može biti zahvaćen bilo koji deo tela koji zadrže subkutno tkivo. Najčešće su to noge, stomak i gluteus. Na tim delovima broj masnih ćelija je i do 5 puta veći. Celulit nemaju samo gojazne žene, ali višak kilograma i povećan broj masnih naslaga poveca pojavu celulita. Celulit zahvata sve slojeve kože: epidermis, dermis i subkutano tkivo. 

Efikasno rešenje za celulit nudi i elektrostimulacija koja se kombinuje u ovom tretmanu. Koristi se niskofrekventna stimulacija, koja ima pozitivan efekt na metabolizam masti i potiče eliminaciju toksina. Poboljšava se cirkulacija i povećava se efekat za eliminaciju celulita.
Elektrostimulacija je odlična metoda oporavka jer ubrzava cirkulaciju krvi i eliminaciju toksina, mišići delotvorno i za veoma kratak period postoju čvršći ,a koža samim tim zategnutija. 

POGLEDAJTE VIŠE O PREGLEDU KOŽE

pregled kože

POGLEDAJTE VIŠE O REŠENJU PROŠIRENIH PORA

10805584_720937654668802_1538193882307947945_n

POGLEDAJTE VIŠE O TRETMANU ZA ZRELU KOŽU

dscn5087