Select Page

Smokey eyes za smedje oči

Smokey eyes za smedje oči

 

Danas je vrlo aktuelna sminka za oči – smokey eyes (više o tehnici smokey eyes klikom OVDE)  za smedje oči – zadimljeni pogled. Mnoge žene ovu šminku koristile su na početku prošlog veka, koja ostaje popoularna i do dan danas.
Dakle, u šemu je tajna zadimljenog pogleda i zašto je smokey eyes tako popularan kod žena?
Sa šminkom Smokey eyes možete kreirate lik misteriozne žene, da izgledate zavodljivo i seksi ( zavodljiv pogled vam može dati i ova TEHNIKA a više o tome klikom OVDE). Smokey eyes šminku možete koristiti preko dana a i uveče. Razlika je samo u izboru odgovarajućih boja. Za dnevnu varijantu smokey eyes savršene su tople pastelne, maslinove i zlatne nijanse. Za vecčernju varijantu najbolje je pridržavati se hladnih boja – crna, siva, braon.Stil smokey eyes- senka u kombinaciji sa eyeliner-om (saznajte kako da izvučete ajlajener klikom OVDE). U procesu šminkanja primenjuje se maskara na trepacice u nekoliko slojeva, a prelazi između različitih nijansi senke prave se „glatko“, polako, nijansa preko nijanse, da se stapaju. Ovaj make- up ne oduzima puno vremena.Šminka za oči Smokey eyes pogodna je skoro za sve žene, bez obzira na uzrast. Nju mogu koristiti kako plavuše tako i brinete.Smokey eyes za smedje oči.
Smokey eye je jedna od najpopularnijih tehnika šminkanja (o najpopularnijim tehnikama više klikom OVDE) – uvek je aktuelna i odlično pristaje svakom obliku oka.Smokey eyes za smedje oči.
Uz svetlije nijanse može se nositi u dnevnim varijantama, a kao rođena je za večernji izgled ukoliko upotrebite tamnije boje. (ukoliko želite da prekrijete nedostatke na licu saznajte više o tome klikom OVDE)
Osnovno što treba da znate o ovom načinu šminkanja jeste da najsvetlija nijansa ide u unutrašnji ugao oka, a najtamnija u spoljašnji, dok je prostor između popunjen gradacijom od svetle do tamne – senčenjem.
Ovako se dobija zadimnjen seksi pogled i izduženo oko.
Ukoliko niste preterano vešte sa četkicama i senkama otkrivamo vam nekoliko sjajnih trikova sa kreonom koji će vam omogućiti da lako i bez puno muke dođete do smokey eye efekta.Smokey eyes za smedje oči.

Više o kursu za PROFESIONALNOG ŠMINKERA klikom OVDE

Postanite profesionalni i budite prepoznatljivi po svom radu i sveobuhvatnom znanju i to zahvaljujući studijskom programu MAKEUP ARTIST a više o tome klikom OVDE