Select Page

Masaža lica protiv bora

Masaža lica protiv bora

 

Masaža lica protiv bora je u poslednje vreme široko primenjena. Ključ za očuvanje mladosti leži u vašim rukama i zavisi od vaše svesti o pravilnoj nezi kože. Kada je nega lica u pitanju postoji pravo rešenje koje može ukloniti sve nepravilnosti sa vašeg lica. Daleki istok i istočnjačka kultura poznati su po alternativnim metodama lečenja koje podrazumevaju masažu i terapiju eteričnim uljima. Masažom lica se vidljivo smanjuju bore, koža postaje zategnuta i glatka, formiraju se pravilne konture lica, eliminišu se otoci i naduvenost lica, smanjuju se i nestaju podočnjaci, podstiče se regeneracija ćelija i ćelijsko disanje, podstiče se protok limfe i na taj način se ubrzava razmena materija.Masaža lica protiv bora.

Vlada mišljenje da su rezultati vidljivi nakon dve nedelje svakodnevne masaže (o masaži vratnog dela saznajte više klikom OVDE) i onda ćete videti prve pozitivne rezultate.Masaža lica protiv bora.
Masaža lica je jednostavna za izvodjenje i ne oduzima puno vremena (o njenoj važnosti na organizam više klikom OVDE). Starosna granica ne postoji niti posebno odredjeno doba kada bi trebali da je izvodite. Radi se hranljivim kremama i uljima koji dodatno hrane kožu lica. Neophodno je da pre same masaže lice bude dobro očišćeno kako bi se uklonile mrtve ćelije sa kože jer će tada masaža biti efikasnija.

Ako imate problem sa bolestima limfnog sistem, bolestima kože lica ili ukoliko ste prehladjeni, curi vam nos ili imate povišenu temperaturu ne treba praktikovati ovu masažu jer ona aktivira limfni sistem.
Masaža je jako dobra za vaše zdravlje i podstiče razpoloženje (više o ANTIAGE masaži klikom OVDE). Masažom se poboljšava krvotok iz lojnih i znojnih žlezda i na taj način se istiskuju sekreti gde se na taj način smanjuju potkožne masnoće i ubrzava se dotok hranljivih materija u tkivo (više o načinu uklanjanja sebuma saznajte klikom OVDE). Masaža se izvodi ručno i mogu se kombinovati različite tehnike. Većina ljudi usled svakodnevnih obaveza i ubrzanog ritma života žele da se opuste i zaborave na stres (više o masaži glave klikom OVDE). Masaža pa i masaža lica može doprineti vašem raspoloženju za veoma kratko vreme. Masaža smanjuje hipertenziju a samim tim i krvni pritisak pa na taj način dolazi do povećanja koncentracije i postajete fleksibilniji.

Ukoliko želite da postanete PROFESIONALNI MASER i da znate sve o njenoj važnosti za organizam saznajte klikom OVDE