Select Page

Crne usne za lepši i glamurozniji izgled

Crne usne za lepši i glamurozniji izgled

 

Crne usne za lepši i glamurozniji izgled.Tamne nijanse ruževa biće aktulene i ove jeseni ali i za predstojeću zimu. Crni ruž je deo novog trenda koji je samo za najhrabrije žene. Mat crne usne mogu se nositi u više varijanti ( a o njihovoj postojanosti više klikom OVDE), mogu biti podebljane, sjajne i mogu imati lajt efekat.
Gotičari najviše vole crni ruž medjutim uz dobru kombinaciju garderobe može imati i drugačiji izgled. Budite i vi trendseteri i prihvatite ovaj trend kao dobar način da budete upadljivi. Crni ruž može imati i efekat ombre samo ako budete dovoljno kreativni ali trudeći se da i frizuru uklopite uz celokupan izgled (pogledajte ideje za neku od frizura klikom OVDE) . Savetuju se duge spuštene kose (više o atraktivnim nijansama klikom OVDE) koje na taj način prirodan sjaj. Imajte i vi vamp usne ili budite još kreativniji pa napravite nešto potpuno drugačije jer samo tako možete biti atraktivni.
Duboke nijanse na usnama glumica i ostalih poznatih ličnosti ostavile su još dublji, ali istovremeno i veoma glamurozni dojam. Tamna plavo-ljubičasta, duboka smeđa, “vampirsko” crvena, te duboka boja maline osvojile su javnost na prvu.Crne usne za lepši i glamurozniji izgled.
Ali i pored crne nijanse možete imati i plavo-ljubičastu nijansu (a više o tehnikama nanošenja senki klikom OVDE) iako je ova hrabra nijansa ruža dovoljna sama po sebi sloj zlatnog sjajila za usne dodati će odličan glamurozan efekat. Čokoladno smedja je prilično nepoznata nijansa na ovim prostorima. Čokoladne usne mogu se uklopiti uz skoro svaku odevnu kombinaciju što je velika prednost. I još jedna nijansa koja je doživela svoju popularnost je duboka boja maline i pristaje ženama svetle puti koje imaju guste trepavice i neutralnu šminku na očima.
Ali i za dobru postojanost karmina neophodna je dobra podloga.Pre nego što počente da nanosite karmin, stavite malo tečnog pudera ( o pravilnom nanošenju pudera na lice više klikom OVDE). To je odlična podloga koja će vaš ruž fiksirati. Koristite mat karmine, jer su kompaktniji i traju duže nego obični ruževi. Imaju kremastu strukturu koju kada nanesete odlično definiše oblik usana. Ne zaboravite da koristite olovku za usne u boji ruža, jer i ona igra važu ulogu. Pored toga što sa njom možete da povećate usne, služi i kao podloga za ruž koja ostaje dosta duže na usnama i sprečava razlivanje karmina.Crne usne za lepši i glamurozniji izgled sa Akademijom Purity.

Ako želite da ovladate svim tehnikama šminkanja više o tome klikom OVDE

Ukoliko želite dvogodišnje i trogodišnje studije programa MAKEUP ARTIST kliknite OVDE