Select Page

MILICA RADIN U TELEGRAFU - za šminku zadužena Akademija Purity

Dvanaesti čas kozmetičkog kursa

Dvanaesti čas kozmetičkog kursa se, nakon odgovora na različita pitanja nastavio završnim ispitom. Polaznici su pismeno odgovarali na teoretska pitanja a zatim i praktično primenili znanje. Za svakog od modela tretman je bio poseban.
 
Pri model, Jovana, ima kombinovan tip kože. To znači da je T zona masna a obrazi suvi. Za ovakav tip kože smo primenili higijensko čišćenje lica sa komedoekspresijom. Njome se odstranjuje gnojni sadržaj mitisera i akni. Na kraju smo koristili masku za kombinovanu kožu koja smiruje i hrani.
 
Drugi model, Marija, ima zrelu kožu lica. Za otvaranje pora smo koristili termo masku u kombinaciji sa biljem. Higijensko čišćenje lica je rađeno skoro tako da smo se fokusirali na masažu lica i antiage preparate.
Treći model, Aleksandra, ima kožu suvog tipa sa primetnim crvenilom. Kod ovakvog tipa kože koristimo termogel za otvaranje pora koji zagreva kožu ali na blag i neaogresivan način.
 
Četvrti model, Jelena, ima masan tip kože sa aknama. Pore smo otvorili parenjem lica vapozomom i vršili komedoekspresiju. Akne smo dezinfikovali darsonval aparatom.
 
Peti model, Maja, takođe ima aknoznu kožu s tim da je već duže vreme pod uticajem solarijuma. Primenili smo hidromasažu lica kako bi koži vratili sjaj i svežinu. Na kraju tretmana, koristili smo darsonval aparat kako bi dezinfikovali lice.
 
Dvanaesti čas kozmetičkog kursa je, zajedno sa ispitom, protekao izuzetno uspešno. Čestitamo polaznicima na visokim ocenama i pokazanom znanju!

POGLEDAJTE VIŠE O OVOM KURSU

images-5

POGLEDAJTE VIŠE O PRP TRETMANU

POGLEDAJTE VIŠE O DEPILACIJI TOPLIM VOSKOM

depilacija toplim voskom