Select Page

Uklonite mitisere higijenskim tretmanom

Uklonite mitisere higijenskim tretmanom

Uklonite mitisere higijenskim tretmanom na Akademiji Purity.Nečistoće na licu mogu se ukloniti komedoekspresijom koja pomaže da uklonite mitisere higijenskim tretmanom.Klasičan tretman lica (preporučljiv je i za muškarce a više o tome klikom OVDE) podrazumeva čišćenje lica, hemijski piling lica, parenje lica, komedoekspresiju, masku prema tipu kože, masažu lica (više o masaži lica klikom OVDE), serum i kremu prema tipu kože.Uklonite mitisere higijenskim tretmanom i osvežite svoju kožu lica.
Početak tretmana predstavlja uklanjanje šminke i ostalih nečistoća sa površine kože preparatima koji ne sadrže sapune koji bi mogli da poremete PH kože. Odumrle ćelije se uklanjanju hemijskim pilingom (pogledajte postupnost tretmana klikom OVDE). Parenje lica se radi vapozonom koji se može koristi i kod osoba sa kapilarima koji su osetljivi na toplotu. Samim parenjem lica otvaraju se pore radi lakše komedoekspresije. Komedoeskpresija (više o tome klikom OVDE) predstavlja dubinsko čišćenje licda kojim se odstranjuju komedoni iz kanala lojne žlezde. Važno je da koža bude očišćena od komedona jer samo takva može da ima zdrave biološke funkcije i da bolje prima aktivne komponente i preparate koji se nanose.Uklonite mitisere higijenskim tretmanom i pospešite regeneraciju kože lica.
Kombinovani tretman za čićcenje I obnavljanje kože. Čisti I apsorbuje masnoću ,uske pore, obnavlja I daje nežnost koži. Rutinski tretman pomaže prevenciji kože od bubuljica I kožnih defekata dajući joj mekoću u zdraviji izgled Primenjuje se na koži u iznosu od 5-7 min. Oprati mlakom vodom ,preporučuje se 1-3 puta nedeljno,izbegavati predeo oko očiju. Zelena glina ima ulogu u dubokom čišćenju,prirodnom pilingovanju I hranjenju ,apsorbuje toksine I mrtve ćelije kože ,pretvarajući ih u nove ,sveže ,ostavljajući sjajan film na koži. Namenjena je aknoznoj koži (više o aknoznoj koži klikom OVDE). Zelena glina sadrži preko 25 esencijalnih minerala,formiranih u hemijskim procesima unutar tla. Supstance su sa negativnim elektronskim punjenjima zbog čega mnogi toksini u koži I telu imaju pozitivno elektronsko punjenje koje ih privlači I samim tim čisti kožu. Koristi se vekovima protiv upala I infekcija. Aktivan je jedino u dodiru sa tečnošću. Bela prirodna glina-bogate mineralne supstance se koriste kao apsorbenti masnoće I toksina. Med –antiseptičko I antibakterijsko dejstvo.
Najčešće, mitiseri nastaju na regiji nosa, čela i obraza gde je koža zapravo najpodložnija stvaranju masnoća, ali neretko, nastaju i na drugim regijama kože lica, pa i kože tela uopšte.
Na njihovu pojavu, najlakše i najbolje je delovati preventivno i sprečiti je, ali ako već nastanu, mitisere treba ukloniti u što ranijoj fazi njihovog prisustva na licu, upravo iz gore navedenih razloga i da ne bi došlo do daljih komplikacija na koži.

Uklanjanje mitisera, najlakše je obaviti u nekoliko koraka. Najpre, kožu prvo dobro izložite toploti vodene pare ili vode. Pritom, naravno vodite računa da ne budete previše blizu isparenju pare ili da voda ne bude suviše vrela, kako se ne bi ste opekli, ali i budite toliko blizu, da delovanje pare ili vode, da efekat širenja pora.
Kada se pore dovoljno rašire, napravite odgovarajući piling od projnog brašna razmućenog u malo tople vode. Piling dobro utrljajte u kožu i isperite toplom vodom, sve dok pod rukama ne osetite potpuno glatku i nežnu kožu.
Nakon toga lice premažite alkoholom i ostavite da se prirodno osuši.

Uklonite mitisere higijenskim tretmanom.

Budite i VI upoznati sa pravilnom negom kože i ostalim kozmetičkim procedurama upisom kursa za KOZMETIČARA a više o tome klikom OVDE

Više o studijskom programu ESTETIČAR/KOZMETIČAR klikom OVDE