Select Page

TRETMAN LICA ZA MUŠKARCE - piling, maska i komedoekspresija

Tretman lica za muškarce

Tretman lica za muškarce je sve popularniji medju mladjim i starijim momcima. Nega kože u zimskim danima prija kako ženskoj tako i muškoj populaciji.

Ovaj higijenski tretman lica za muškarce započeli smo čišćenjem lica tonikom i mlekom za čišćenje. Nakon toga sledi piling koji ukljanja izumrle ćelije na površini kože. Pore otvaramo na način koji nije klasičan.

Mešavinu biljaka – nana, kamilica, hajdučka trava, laneno seme, majčina dušica i žalfija –  nanosimo preko gaze i raspoređujemo po svim regijama na licu. Termo maska zagreva tu masu i otvara pore.

Nakon ukljanjanja maske  vršimo komedoekspresiju kako bi rešili problem mitisera, uraslih dlačica i akni. Lice umirujemo i hranimo mešavinom maski koje će takođe denzifikovati kožu.

Serum vitamina C izgrađuje zidove krvnih sudova i završava kompletan tretman lica za muškarce.

Muškarci se svakodnevno susreću sa problemom iritacije, uraslih dlaka i akni nastalih brijanjem. Ovakav tretman rešava te probleme jer otvaramo pore, čistimo ih, hranimo kožu, hidriramo i smirujemo upaljena mesta.

Postoje razlike u fiziologiji kože žena i kože muškaraca – u debljini, širini lojnih i znojnih kanala, širini pora, reljefu, dubini bora.

 

Purity je kreirao posebnu liniju za negu kože muškaraca i na taj način omogućio savremenom muškarcu da se lakše izbori sa svakodnevnim zagađenjima koje mu okolina nameće.

 

Tretman za negu kože muškaraca sastoji se od dubinskog čišćenja lica dubinskim pilingom granulama bambusa, koncentrata za poboljšavanje kvaliteta muške kože sa ekstraktom kavijara, lososa (koži daje čvrstinu i punoću), masaže za uklanjanje stresa sa ekstraktom svile i biljnih ulja, maske za očnu zonu protiv tamnih kolutova sa ekstraktom soje i peptidima pirinča i maske protiv starenja koja pospešuje stvaranje kolagena i vidno smanjuje bore.

Ukoliko ste i vi zainteresovani da naučite tretman lica za muškarce i to ne jedan nego da budete stručnjaci za više desetina različitih tretmana lica za mupškarce pohadjate smer estetičr kozmetičar. 

Više o smeru ESTETIČAR KOZMETIČAR pogledajte OVDE