+381607237853 akademija.purity@gmail.com

TIM AKADEMIJE PURITY U ULOZI STRUČNOG ŽIRIJA NA ISPITIMA ZA STUDENTE AKADEMIJE MOEZ NOAR U TUNISU

Tim Akademije Purity u ulozi stručnog žirija na ispitima za studente Akademije Moez Noar u Tunisu

Povod letnje posete Akademiji Moez Noar (Moez Naouar) u Tunisu bio je poziv da naši predavači budu u žiriju na završnim ispitima studenata.

Akademija Moez Noar svojim studentima nudi dva smera, za estetičare-kozmetičare i make up umetnike. Naš tim bio je deo stručnog žirija na ispitima: masaža, scenska šminka, frizure, profesionalna šminka, depilacija, nadogradnja noktiju i tretmani lica, a ispiti su obuhvatali praktični rad. Budući da se na Akademiji Purity uče isti predmeti kao i mnogi drugi, naši predavači su svojim iskustvom mogli vrlo dobro da procene znanje ali i zalaganje studenata na ispitima.

Paralelno sa ispitima, profesorka Mirela Škrijelj držala je i predavanja iz oblasti Plazma pen, Dermapen i BB glow tretmana, sa kojima su se studenti upoznali na seminarima koje su profesorke sa Akademije Purity držale u aprilu, kao gostujući predavači na Akademiji Moez Noar.

Ocena našeg tima je da su studenti vrlo vredni i požrtvovani kao i da su pokazali veliki trud i organizovanost, a dolazak stranih predavača učinila je da se studenti još više potrude i daju svoj maksimum.

Ukoliko i vi želite da učite i usavršavate se u oblasti estetike i kozmetologije i gradite domaću ili internacionalnu karijeru, krenite malim koracima, a neka trud, rad i talenat učine svoje.  Nezaboravite ipak da je talenat samo mali deo koji se nadograđuje upornim radom.

 

 

Obuka PLAZMA PEN tretman

VIDI OVDE

KURS NADOGRADNJE I EKSTENZIJE NOKTIJU SA NAIL ART-OM

VIDI OVDE

Akademski kurs - MANIKIR, ESTETSKI PEDIKIR I DEPILACIJA

VIDI OVDE

AKADEMSKI KURS TEHNIKE ŠMINKANJA LICA

šminkanje

VIDI OVDE