Select Page

Kako negovati lice nakon tretmana hijaluronskih filera?

Najefikasnija preporuka

Hijaluronski fileri su najefikasnija metoda neinvanzivne estetske hirurgije. Nakon tretmana hijaluronskih filera klijent je u stalnoj komunikaciji sa asistentima doktora koji mu na najbolji mogući način objašnjavaju adekvatnu kućnu i profesionalnu negu lica kako bi se tretirani deo ukoliko postoje otoci ublažio i kako bi se uz pomoć adekvatnog kozmetičko medicinskog tretmana produžio efekat hijaluronskih filera. Na akademiji za Estetiku i Kozmetologiju Purity stručna lica preporučuju za kućnu negu lica NMF Aloe Vera gel masku. NMF Aloe vera gel maska umiruje i hladi kožu lica vrata i dekoltea, regeneriše kožu i čini je svežijom i glatkom. Nanosi se ujutru i uveče i ublažava upalne procese nakon tretmana, ostavi se da deluje 5 do 7 minuta i zatim se uklanja kozmetičkim sunđerima.

Profesionalni kozmetički tretmani se zakazuju isključivo nakon mesec dana od urađenog tretmana. Koncept takvog tretmana se sastoji od hemijskog čišćenja lica nanosi se Purity cleasing gel koji dubinski čisti pore.

Nakon toga se nanosi NMF Enzimski biološki piling koji izumrli površinski sloj pretvara u enzimsku masu i kotrljajučim pokretima se taj izumrli površinski sloj uklanja, višak Enzimskog pilinga se uklanja kozmetičkim sunđerima.

Nakon toga se radi specifična lifting masaža koja stimuliše hijaluron, kolagen i elastin u koži.

Nakon toga se na tretirani deo nanosi Purity lifting serum i unosi se aparatom mezoporacije. Mezoporacija je neinvanzivna metoda mezoterapije i pomaže Purity lifting serumu da prodre u najdublje slojeve kože. Važno je naglasiti da serum u sebi takođe sadrži hijaluron i samim tim pospešuje efekat tretmana hijaluronskih filera i nadoknađuje i produžuje trajanje tretmana, podmlađenost i zategnutost lica.

Nakon mezoporacije se nanosi Purity lifting maska koja dodatno zateže lice i hidrira i uklanja se nakon 10 minuta sa kozmetičkim sunđerima, i na kraju tretmana se nanosi Purity hidratantna krema za lice i Purity eye zone care krema za područje oko očiju. Preporučujemo održavanje lica nakon hijaluronskih filera jer će efekat hijalurona biti sve bolji i bolji i lice će izledati mlađe, zategnutije i zdravije.

Pogledajte šta su mezoniti

Pogledajte kako izgleda tretman krvnom plazmom

Pogledajte tretman hijaluronskih filera

Popunjavanje nazolabijalnih bora

nazo

Proizvodi za nadoknađivanje kolagena

kkk