Select Page

Kako najbolje nadoknaditi izgubljeni Kolagen

Sve što trebate da znate o Kolagenu!

Kolagen je najzastupljeniji protein u našem organizmu. Naziv kolagena nastao je iz Grčke reči ‘’KOLE” što  u prevodu znači lepak. Kolagen se nalazi u našim mišićima, ligamentima, kostima, tetivama i koži, kolagen daje snagu i elastičnost koži. Kolagen se vremenom gubi sa godinama koža gubi elastičnost i postaje opuštena, nastaju bore na licu i linije.  Kolagen je najvažnija belančevina u ljudskom organizmu. Kolagen je skup usko povezanih belančevina sa trospiralnom proteinskom strukturom.

 

Kako nadoknaditi izgubljeni Kolagen?

Za kućnu negu i nadoknadu kolagena preporučujemo Colway Platinum prirodni kolagen. Colway Platinum kolagen je hipoalergijski beli gel za najosetljiviju kožu, lice, vrat i dekolte. Dobija se iz utrobe ribe, gde nema pigmenta. Odlično hidrira kožu i čini je glatkom i elastičnom. Upotrebljava se za revitalizaciju zrele kože tj za lifting lica. Nakon hiruških intervencija ubrzava zarastanje i uklanjanje rana. Pomaže i kod umirivanja kože koja je dugo bila izložena na suncu.  Sprečava starenje kože, eliminiše bore na suvoj koži, uklanja staračke bore i usporava pojavu novih bora.

Primena: Naneti vodu preko lica vrata i dekoltea i zatim preko toga u tankom sloju naneti Cloway kolagen i sačekati da koža apsorbuje. Nanositi uveče.

Nakon nanošenja Colway kolagen platinum preparata na kožu lica se aplikuje zlatna maska sa prirodnim ribljim kolagenom. Hidrira kožu na duži vremenski period, regeneriše kožu, smanjuje dubinu i dužinu bora, osvežava kožu dajući joj sjaj i podmlađenost licu.

Maska u sebi sadrži: Sodium PCA, Kolagen, Ekstrakt aloje, Elastin, Hijaluronsku kiselinu, Vitamin B3, Vitamin E, Zlato.

Primena maske: Naneti nakon apsorpcije Colway Platinum Kolagena i ostaviti na koži lica da deluje 30 minuta. Preporučljivo je masku stavljati  jednom nedeljno. Pakovanje zlatne maske u sebi sadrži 3 maske koje su za jednokratnu upotrebu i nakon upotrebe maske lice isprati vodom i zatim naneti zaštitnu ili hidratantnu kremu.

U kombinaciji sa površinskom nadoknadom kolagena takođe preporučujemo suplemente kolagena. Predstavljamo vam hranjivi dodatak Colvita i nutri kozmetički preparat u vidu kapsula. Potpuno novi pristup tkivima stvorenim kolagenom, hrani kožu iznutra. Proizvodi se uglavnom od liofiliziranog kolagena u kombinaciji sa algama i vitaminom C.

Delovanje:  Sprečava boranje kože, Eliminiše značajni deo problema suve kože, održava kožu iznutra čineći je glatkom, elastičnom, svilenkastom, hidrira duboke slojeve kože, usporava procese starenja tkiva itd.

Način upotrebe: 2 kapsule na dan pre jela, preporučuje se kombinovanje i jedne kapsule dnevno Vitamina C Colway.  Prirodni Vitamin C-olway koji sadrži dva biljna ekstrakta Heljdu i Gorku pomorandžu . Prirodni Vitamin C-olway snabdeva organizam Vitaminom C, stimuliše proces sinteze kolagena, jača imuni sistem, jača krvne sudove, jedna kapsula dnevno tj ujutru.

Ovo je najbolji način potpune nadoknade kolagena. Vaša koža će biti zdrava i pravilno negovana na oba načina što daje koži svežinu i zategnutost, važno je naglasiti da se proizvodi čuvaju u frižideru radi boljeg delovanja na vaše lice i vaš organizam.

Pogledajte kako izgleda tretman sa zlatnom maskom

Pogledajte šta je plazma lifting

plazma lifting

Pogledajte više o NMF Hijaluronski serum

Pogledajte kako izgleda PRP terapija

Pogledajte tretman nege masne kože