Select Page

Hijaluronski fileri na Akademiji Purity

Hijaluronski fileri na Akademiji Purity

Hijaluronski fileri na Akademiji Purity? Tokom života dolazi do slabljenja tonusa kože, pojave bora i neželjenih neravnina. Prirodno, nakon 30- te godine života depo hijalurona u koži polako isčezava dajući joj umoran i dehidriran izgled. Zbog toga se u estetskoj medicini sve više koriste fileri. Fileri ili punjači su sredstva koja mogu biti potpora kože ili sluzokože. Najčešće se primenjuju u regiji lica ali svoju primenu mogu da pronađu i na drugim delovima tela. Od 21. veka, u estetskoj medicini najveću primenu zauzimaju hijaluronski fileri. Hijaluronski fileri predstavljaju hijaluronsku kiselinu u obliku gela. Hijaluronska kiselina je sastojak svakog organizma i čini preko 50% sastava kože. Snažno vezivanje vode je jedna od odlika hijaluronske kiselina, pa se osim za filere koristi i kao sredstvo koje je neizbežan deo kvalitetne kreme za lice.
Hijaluronski fileri se mogu injektiratu u svim regijama lica, vrata, dekoltea ili šaka. Možemo slobodno reći da hijaluronski fileri pronalaze svoju primenu na više mesta u praksi.

Hijaluronski fileri na Akademiji Purity i čemu se koriste? 

Najčešće se hijaluronski fileri koriste u popunjavanju bora, u korekciji i povećanju usana. Kada je reč o usnama, najbolji vid popunjavanja ili korekcije predstavlja hijaluron. Kao prvo hijaluron je pouzdan filer pošto je prirodan, ne izaziva alergije i rezultati su vidljivi odmah. Hijaluronski fileri daju jedrinu, sjaj i punoću te da i posle 30.godine imate mladalački izgled.
Mi smo u našoj Akademiji od skoro uveli hijaluronske filere. Sama procedura ne zahteva veliku pripremu. Za početak se odradili hemijsko čišćenje lica. Počeli smo sa Purity Cleansing gelom. Ovim gelom smo odstranili sve nečistoće sa lica. Nakon gela, sledio je piling kože, sa najfinijim česticama. Posle ovih postupaka sledila je anestezija. Anestezija koja se nanela bila je u obliku kreme, i stajala je oko 10-ak minuta. Nakon ove procedure sledi injektiranje hijaluron filera.

 

Pogledajte šta je plazma lifting

plazma lifting

Pogledajte kako izgleda tretman sa zlatnom maskom