Select Page

Kako napraviti frizuru za kratku kosu

Kako napraviti frizuru za kratku kosu

 

Kako napraviti frizuru za kratku kosu.Uz odgovarajući outfit i stil oblačenja, odgovarajuća frizura je velik deo koji odražava vaš sopstveni stil pa je važno da saznate kako napraviti frizuru za kratku kosu. Takođe jedna velika činjenica je da morate izabrati odgovarajuću frizuru ( kako izabrati odgovarajuću frizuru saznajte klikom OVDE). Prikladnu frizuru za svoje lice i koja će odgovarati vašim godinama i poslu. Svi volimo da izgledamo trendi i da smo atraktivni, tako da će vas se sigurno svideti pregršt kratkih frizura.Kako napraviti frizuru za kratku kosu.

Moda se i u frizerskom svetu menja iz godine u godinu, a mi naravno želimo da uz nas pratite najnovije novosti iz sveta mode što se tiče kose (saznajte sve o najnovijim trendu  klikom OVDE). Vašu osobnost čini izbor vaše fizure. Mnogo se toga može naučiti o čovekovom karakteru kada vidite kakvu frizuru nosi.Kako napraviti frizuru za kratku kosu.

Mnoge žene su skeptične kada se spomenu kratke frizure i veoma greše u tome. Mnoge žene imaju pre svega velike predrasude da muškarci vole samo dugu kosu, a to nije tačno. Današnji trendovi (pogledajte neke od ideja za stilizovanje frizure klikom OVDE) nam pokazuju da su kratke frizure i paž, lob long bob, dugačke bob frizure i te kako privlačne. Ostale moderne kratke frizure čak više naglašavaju konture lica (više o KONTURAMA klikom OVDE) od klasike.Frizura prati osobnost kao što smo rekli. Jake i odlučne žene vatrenih znakova u horoskopu podložnije su jakim i asimetričnim rezovima, i alternativnim bojama u punk stilu. Sklonije su i kombinacijama vatrenih boja, dok su one blage žene karakteristično većinu svog života nežno plave. Brinete su neka sredina u svemu tome ali opet kada je šišanje u pitanju, braon kosa mora da ima neki zanimljiv rez jer je sama po sebi pomalo dosadna boja.Ako usput tražite frizuru za svog partnera. Kratke frizure ne moraju da vam budu noćna mora ako idete na svečanost. Predivne punđe se mogu napraviti i na kratkoj kosi. Kratke frizure koje pristaju vama i vašem stilu života mogu drastično promeniti ne samo vaš izgled, nego i kako se osećate.
One mogu podići vaše samopouzdanje, učiniti vas mlađom i inteligentnijom i smanjiti količinu vremena i novca koju trošite na negu kose (više o pravilnoj nezi kose klikom OVDE)
Sjajan su izbor i ako želite potpuno novi početak, recimo nakon lošeg farbanja ili konstantnog hemijskog “zlostavljanja“ kose.
Takođe, mogu biti odlična opcija za žene sa uspešnom karijerom, kao i one koje to žele da postanu, pogotovo ako vam je cilj da ostavite utisak snažne, a istovremeno ženstvene poslovne osobe.
Ne znate odakle bi počeli u odabiru, da li Vam stoji kratka frizura, da li imate određeni oblik lica za frizuru koju ste odabrali.
Valovita kosa je sama po sebi jako teška za održavanje i kad je kratka. Najbolji način da je kontrolišete jeste da joj podiđete. Šta to znači? Da je pustite da se uvije na vrhu glave i da Vam to bude baš takav način nošenja frizure, a okolo skratite kosu tako da Vam ne smeta po vratu i ušima.
Izbor frizura za kratku kosu veoma je raznolik, kako po dužini (od superkratkih do dužine tik iznad ramena) i obliku, tako i po teksturi (ravne, talasaste, kovrdžave). One mogu biti uglađene i sofisticirane. Mogu biti slatke i vesele ili neobavezno čupave. Mogu biti stepenaste ili jednake dužine, sa i bez šiški.Kako napraviti frizuru za kratku kosu.
Idealna frizura (uz idealnu frizuru ide i idealna šminka a više o tome klikom OVDE) je ona koja vas čini srećnom, zadovoljnom i samouverenom, svaki put kada se pogledate u ogledalu.Kako napraviti frizuru za kratku kosu.

Ukoliko želite da  naučite sve o NEZI KOSE I STILIZOVANJU FRIZURA više o tome klikom OVDE

Uz dobru šminku ide i fantastična šminka a da biste imali dobar izgled neophodno je da se informišete klikom OVDE