Select Page

Ove frizure će biti popularne u 2016. godini

Ove frizure će biti popularne

Ove frizure će biti popularne u 2016-oj.Počela je nova godina i neophodno je da osvežite vaš izgled te tako ove frizure će biti popularne u 2016.godini. Budite deo novih trendova i izgledajte veoma glamurozno.
Šiške su i ranijih godina bile veoma popularne s tim što će ove godine to biti vrlo autentično. Vreme je da promenite frizuru na taj način što ćete oblikovati vaše šiške prema obliku vašeg lica. Takodje prirodni talasi nikada neće izaći iz mode tako da vam je lepršava i nestašna kosa pravo rešenje. Izbegavajte korišćenje pegle i dozvolite vašoj kosi da dodje do izražaja.
2016. godinu će obeležiti elegantni lob i ova frizura se preporučuje onim dama koje vole da eksperimentišu. Vrlo je eleganta i glamurozna i lob frizura može dosta promeniti vaš izgled.Ove frizure će biti popularne u 2016-oj godini

Više o kursu za PROFESIONALNOG FRIZERA klikom OVDE

 

Oblik lica
Bob frizura se završava na liniji vilice tako da u prvi plan ističe obraze i ramena. Zato se damama sa okruglim licem i širokim ramenima preporučuje duži bob odnosno lob frizure. Damama sa izduženim licem lepše stoji kraći bob jer vizuelno licu daje četvrtasti oblik.
Tekstura
Jedna od najboljih stvari u vezi sa bob frizurom je njena svestranost. Bob frizura može biti četvrtasta i ravna, pod uglom, asimetrična, sa tupim šiškama, šiškama sa strane ili po sredini. Lob se najčešće nosi ravan ili u nestašnim talasima. Dužina kose se kreće od ivice brade do ramena tako da nije kratka i može se nositi na različite načine čak i u vidu konjskog repa ili pletenice.
Održavanje
Bob frizura je jednostavna za održavanje. Ako ste u nedoumici frizeri savetuju da krenete od kratke bob frizure. Zatim je pustite da malo poraste i dobićete lob frizuru. Kada lob frizura malo poraste presom oblikujte krajeve da biste dobili predivne lokne koje se uvijaju oko ključne kosti i eto Vam još jedne prelepe frizure.