Select Page

Neverovatan trend - Stakleni nokti

Neverovatan trend – Stakleni nokti

Za ljubitelje trendova stigao je neverovatan trend – Stakleni nokti. Industrija nail art-a se neverovatno razvija i uvek se treba truditi da se svaki trend dobro isprati. Medjutim u svim tim trendovima retko se koji izdvoji kao poseban. Najvažnije je da budete kreativni i da vam trendovi budu samo dobra osnova za fantastičnu ideju. Novi trend u svetu nail art-a nam dolazi iz Južne Koreje. Reč je o staklenim noktima gde se efekat dobija nanošenjem laka tako da noktima daje izgled izlomljenog stakla u raznim bojama.
Stakleni nokti – Ovaj trend je izuzetno popularan u Koreji. Ovaj manikir ne dobija se naravno od stakla, već lakom kojim se premazuje nokta daje efekat polomljenog stakla. Postupak se bazira na stavljanju celofana na već namazan nokat, a onda se koristi nadlak staklenog manikira i dolazi u raznim bojama. Kada znate način izrade ovakvog trenda onda je sve na vašoj kreativnosti. Vrlo je važno da se stakleni nokti  uklope uz odeću jer ćete tako dobiti celokupan izgled.Saznajte sve o neverovatnom trendu-stakleni nokti na Akademiji Purity.

Više o kursu Manikira, pedikira i depilacija klikom OVDE

 

Stakleni nosti

Važno je sprovoditi tretman manikira barem jednom mesečno. Pored uobičajenog oblikovanja noktiju, poliranja nokatne ploče i sređivanja zanoktica, trudimo se da posvetimo pažnju i samoj nezi, pa tako u sklopu manikira obavezno radimo piling šake i masažu preparatima na bazi parafinskog ulja. U toku tretmana se koristi kadica za spa manikir koja greje vodu, poseduje hidromasažu i ozon, a na sredini kadice se nalaze infracrveni zraci i bioptron lampa koja refleksološki deluje na određene tačke dlana.

Na kraju ide estetski momenat lakiranja noktiju. Spektar boja koje koristimo je veoma raznolik. Sličice, aplikacije i cirkoni sa frenčom izgledaju vema lepo.

Prva i najstarija metoda nadogradnje i oblikovanja noktiju je bila njihova popravka akrilom. Kasnije, u saradnji sa zubotehničkimlaboratorijima, razvijena je odgovarajuća supstanca za popravku prirodnih i nadograđenih noktiju. UV gelovi su veoma popularni u krugu mladih, zato se i često primenjuje. Smole se dorađuju pomoću UV zračenja pod posebnom lampom, pa tako je naziv metode UV nadogradnja.

Postoje metode nadogradnje tipsama, izlivanje na formama, ojačavanje prirodnih noktiju i kombinovana tehnika, naravno, svaka tehnika ima svoje prednosti i mane. Isprobajte i Vi najbolje rešenje za ulepšavanje noktiju!