Select Page

Novi trend - Konturisanje kose

Novi trend – Konturisanje kose

 

Novi trend – Konturisanje kose.Kada je stilizovanje frizura u pitanju, na tom polju se neprestano stvaraju novi trendovi a da toga niste ni svesni, te nam tako stiže novi trend – konturisanje kose. Iz raznih delova sveta nam dolaze razne ideje koje za cilj imaju što bolji izgled. Dobro nam je poznato konturisanje lica koje daje definiciju lica ali novi trend koji je sve više popularniji je konturisanje kose bojom za kosu. Postepeno posvetljivinje ili poznati highlighting istaći će vaše konture lice jer stvara utisak senke.
Plavi pramenovi se spuštaju uz čelo do dužine brade kreirajući iluziju širine a pri vrhu glave se nalaze tamniji delove koji minimiziraju dužinu lica. Ovaj način farbanja podseća i na balayage tehniku ali je ovo ipak nešto naprednije. Konturisanje kose će najbolje istaći vaše lice i naglasiće vašu definiciju. Ukoliko želite da lepo istaknete vaše crte lica onda je ova tehnika farbanja pravi izbor za vas jer ćete se sigurno osećati ženstveno i atraktivno.

Više o kursu za PROFESIONALNOG FRIZERA klikom OVDE

Novi trend – Konturisanje kose.Konturisanjem lica možemo facijalnim karakteristikama dati bolju definiciju i učiniti ih ekspresivnijima, ali novi trend konturisanja kose sugeriše nam da isto možemo učiniti i bojom za kosu.
Strateško posvetljivanje, tzv. highlighting i lowlighting, temelj su ove tehnike koja bi trebala iskoristiti vašu frizuru za stvaranje laskavijeg izgleda. Ovakvo bojenje koristi tehniku senčenja farbom, i to slobodnom rukom pri čemu frizer ciljanim postavljanjem boje za kosu stvara utisak drugačijeg oblika lica, zavisno od toga šta želimo da akcentujemo. Svetlim nijansama se ističu konture lica, a tamnim stvara utisak senke.

ZA IZRAŽAJNIJE LICE: Šta je konturisanje kose?

Konturisanjem lica možemo facijalnim karakteristikama dati bolju definiciju i učiniti ih ekspresivnijima, ali novi trend konturisanja kose sugeriše nam da isto možemo učiniti i bojom za kosu.
Strateško posvetljivanje, tzv. highlighting i lowlighting, temelj su ove tehnike koja bi trebala iskoristiti vašu frizuru za stvaranje laskavijeg izgleda. Ovakvo bojenje koristi tehniku senčenja farbom, i to slobodnom rukom pri čemu frizer ciljanim postavljanjem boje za kosu stvara utisak drugačijeg oblika lica, zavisno od  toga šta želimo da akcentujemo. Svetlim nijansama se ističu konture lica, a tamnim stvara utisak senke.