Select Page

TRETMAN SA ZLATNOM MASKOM - revolucija u upotrebi kolagena

Tretman sa zlatnom maskom

Tretman sa Zlatnom maskom – Za prirodno i zdravo stanje kože neophodna je hidratacija ali I obnavljanje I regeneracija radi poboljšanja elastičnosti kože. U tome najveću uogu ima kolagen. Opšte je poznato da je kolagen glavni protein u koži i da je odgovoran za stanje kože, očnih jabučica, kostiju, kose i noktiju. Budući da se kolagen u organizmu neprekidno obnavlja I odumire, potrebno ga je redovno unositi tretmanima I suplementacijom. Najbolji rezultati se postižu zlatnom maskom sa prirodnim ribljim kolagenom. Zlatna maska vlaži kožu dugi vremenski period, vraća koži sjaj i osvežava kožu. Tretman sa zlatnom maskom, ukoliko se primenjuje redovno, smanjuje dubinu i dužinu bora i regneriše kožu. Sam tretman sa zlatnom masku zahteva detaljnu pripremu kože. To se postiže hemijskim čišćenjem lica, mehaničkim pilingom -ako je potrebno i specijalnom lifting masažom.

Za pripremu kože za tretman sa zlatnom maskom smo koristili Purity proizvode. Purity proizvodi su nanotehnološki proizvedeni i namenjeni profesionalnoj upotrebi. Neki od njih se preporučuju i za kućnu upotrebu kako bi se zadržao efekat preparata. Tretman smo nastavili sa aplikovanjem hipoalergijskog gela sa prirodnim kolagenom i paltinom. Ovaj gel je namenjen i za najosetljiviju kožu. Sprečava simptome starenja kože, sužava proširene kapilare i pojačano crvenilo na licu. Odličan je preparat za kuperoznu kožu i kožu sklonoj aknama.

Tretman sa zlatnom maskom smo nastavili nanošenjem vode na lice vrat i dekolte, pa smo preko toga stavili gel sa prirodnim kolagenom i platinom. Tretman zlatne maske smo kombinovali sa mezoporacijom, koja je rađena 10 minuta. Posle uspešno odrađene mezoporacije, sledi zlatna maska sa prirodnim kolagenom. Preko maske je rađena lagana limfna drenaža, koja služi radi izbacivanja limfe i toksina . Zagrevanjem kože pospešuje se prodornost kolagena čak u derm. Vreme koje je predviđeno kada je zlatna maska u pitanju na površini kože jeste 30 min. Ovim redosledom, završava se tretman zlatne maske, koji koži daje neverovatan osećaj mekoće, hidriranosti i sjaja.

POGLEDAJTE VIŠE O ZLATNOJ MASKI

zlatna maska

POGLEDAJTE VIŠE O PURITY AMPULAMA ZA PODMLAĐIVANJE KOŽE