Select Page

Tretman nege masne i aknozne kože

Profesionalna nega

Na akademiji za estetiku i kozmetologiju Purity je rađen tretman za masnu i aknoznu kožu. Početak tretmana se zasniva na hemijskom čišćenju lica. Na lice vrat i dekolte nanosimo Purity cleasing gel koji dubinski čisti pore i čini kožu svežijom i mekšom i uklanjamo kozmetičkim sunđerima, nakon toga na lice nanosimo NMF enzimski biološki piling koji se najviše preporučuje za problematičnu kožu, samim tim što uklanja izumrli površinski sloj kože, takođe deluje antiseptički i umanjuje širenje infekcija, uklanja se blago kozmetičkim sunđerima. Na masnoj i aknoznoj koži se ne primenjuju nikakve toplotne procedure i ne radi se masaža lica.

Nakon NMF enzimskog pilinga radimo dubinsko dezinfikovanje uz pomoć aparata Darsonvala, Darsonval  najbolje i najdublje dezinfikuje pore i u sebi ima ozon koji dodatno pročišćava.

Nakon Darsonvala nanosimo Purity Oil Control masku za lice koja će nahraniti lice, ublažiti upalne procese i učiniti kožu blistavijom i mekšom. Purity Oil Control masku uklanjamo kozmetičkim sunđerima.

Pred kraj tretmana nanosimo Purity Pore Minimizing Mist u vidu spreja zbog zatvaranja pora i zaštite lica od spoljašnjih štetnih faktora.

Na kraju tretmana nanosimo Purity anti blemishes care kremu na lice vrat i dekolte, krema će umiriti kožu i štiti ti je od infekcija i Purity anti blemishes care kremu preporučujemo za kućnu negu, nanosi se u tankom sloju i blago utrljati. Tretman nege masne i aknozne kože preporučujemo da se primenjuje jednom nedeljno sto je češća nega lice ce biti čištije i zdravije.

Pogledajte kako izgleda PRP tretman

Pogledajte kako izgleda Purity anti age nega lica

sandra valterović

Pogledajte popunjavanje nazolabijalnih brazda

image-0-02-01-18b582e43211149e3dfdf2ac7543608d8334f4467f6e41d0acd3d424ab311b01-v

Pogledajte sve o Purity anti blemishes kremi

kremica