+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Veće usne jednostavnim trikom

 Veće usne jednostavnim trikom

Veće usne jednostavnim trikom, saznajte kako? Tokom šminkanja mnoge žene obraćaju posebnu pažnju na izgled svojih usana. Često vole da im usne izgledaju punije i veće jer smatraju da je to simbol seksipila. Uz par jednostavnih koraka možete postignuti efekat punijih usana i to šminkom iako vam to možda deluje neverovatno. Sve što vam je potrebno jeste olovka za usne, karmin, sjaj za usne bez glitera, sjaj za usta sa šljokicama, korektor, bronzer i sjaj-pigment beli.
Šminkanje usana započnite olovkom za usne koju ćete naneti oko svojih usana ali nemojte ići previše od ivice usana jer će tako izgledati neprirodno. Potom četkicom razmažete olovku ili bolje rečeno blendujete da bi izgledalo suptilno.Veće usne jednostavnim trikom…

Nakon toga nanesite karmin koji je par nijansi svetliji od vaših usana a koji se mnogo ne razlikuje od olovke koju ste prethodno naneli. Sjaj za usta možete staviti po sredini usana ili preko celih usana, izbor je vaš. Ukoliko stavite po sredini efekat će biti bolji. Korektor takodje igra veliku ulogu tokom šminkanja usana tako što ćete ga naneti na isti način kao i olovku za usne i lagano prelaziti oko usana.

Bronzer u ovom načinu šminkanja služi da napravi efekat senke, tako što ćete ga naneti ispod donje usne u manjim količinama dok ćete iznad gornje usne naneti manju količinu sjaja. Nakon svih ovih koraka imaćete punije usne na potpuno prirodan način. Pokušajte i uverite se.Veće usne jednostavnim trikom odredjenom šminkom.

Više o kursu za PROFESIONALNOG ŠMINKERA klikom OVDE

Više o studijskom programu MAKEUP ARTIST klikom OVDE

Pre stavljanja ruža usne se uokviruju olovkom, koja treba da je približne boje ruža. Ukoliko se želi naglasiti gornja usna može se olovkom odstupiti 2-3 milimetra od konture usana, iscrtavajući liniju tik iznad usne. Na usne naneti ruž u željenoj boji, vodeći računa da tamne nijanse vizuelno istanjuju usne. Zato je preporuka da osobe sa tankim i malim usnama radije odaberu neku svetiju nijansu ili koriste ruž u boji usana. Ruž se nanosi ravnomerno na usne, pritom pazeći da se ne pređe olovkom iscrtana linija. Najbolji efekat punijih usana se postiže kada se koriste dve različite nijanse ruža, pri čemu se svetlijim namažu sredine gornje i donje usne, a željena ,tamnija nijansa se nanosi više prema uglovima usana.