+381607237853 akademija.purity@gmail.com

TRETMAN ZA OŠTEĆENU KOŽU - Purity nanotehnološki proizvodi

Tretman za oštećenu kožu

Pored higijenskih, antiage, hidrirajućih i negujućih tretmana Purity kozmetika pokriva i  tretman za oštećenu kožu. Koristimo NMF i Purity nanotehnološke preparatime. Današnji konkretni problem koji je na koži je hiperpigmentacija, perutanje kože tj. višak izumrlog površinskog sloja, osetljivost i masnoća kože, na nekim regijama blagi upalni procesi, ožiljci od akni i proširene pore. Prvi postupak tretmana je dezinfikovanje kože, kožu dezinfikujemo sa NMF tečnim sapunom koji je takođe idealan i za izbeljivanje kože, nakon toga nanosimo NMF enzimski piling koji uklanja izumrli površinski sloj, pomaže kod hiperpigmentacije i čisti pore dubinski.

 

Treći postupak tretmana je nanošenje seruma koji se meša sa NMF aloe vera gel maskom, serum je odlična emulzija koja umanjuje lučenje sebuma, smanjuje upalne procese, čisti pore, dezinfikuje kožu, sužava proširene pore i prijatno hladi lice, dok aloe vera gel dodatno umiruje kožu i regeneriše je. Da bi delovanje ovih preparata bilo još efikasnije unosimo ih putem ultrazvuka u najdublje slojeve kože. Samim tim će se tretman za oštećenu kožu imati duži učinak, koža če duže vreme biti zaštićena i sveža. Nakon toga se nanosi Putiy tonirana krema sa zaštitnim faktorom SPF 50 koja će dodatno štiti kožu od spoljašnjih štetnih faktora.

 

Tretman za oštećenu kožu se preporučuje nakon dve nedelje. Takođe je važna kućna nega gde klijent treba da vodi računa da ne nanosi na kožu prejake dekorativne preparate tj. jake pudere koji će dodatno zapušiti pore i pojačati crvenilo i perutanje na koži. U kućnoj nezi se preporučuje Purity tonirana krema i Aloe vera gel maska koja će regenerisati kožu. Kožu koju smo tretirali je duže vreme bila pod upalom i pod mnogobrojnim aknama. Tretirana je različitm lekovima, terapijama, tretmanima i sredstvima. Sada kada je problem akni nestao nega treba da bude što jednostavnija. Koncentrišemo se na regeneraciju i poboljšanje celokupnog stanja kože.

 

POGLEDAJTE VIŠE O TRETMANU RADIOTALASNIM LIFTINGOM

tretman radiotalasnim liftingom

OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O ISPITU NA KURSU ZA KOZMETIČARA

kozmetičkom kursu

OVDE

POGLEDAJTE VIŠE O MEZOPORACIJI CELULITA

DSCN8246

OVDE