Select Page

ISPIT NA KOZMETIČKOM KURSU I nivo - provera znanja nakon 60 časova

Ispit na kozmetičkom kursu

Naši polaznici su polagali završni ispit na kozmetičkom kursu. On se sastoji iz teoretskog i praktičnog dela. Pre ispita polaznici su takođe imali i dva kolokvijuma u kojem smo proveravali njihovo znanje. Važnost praktičnog i teoretskog znanja je podjednaka i veoma bitna za njihov profesionalni pristup poslu. Ispit na kozmetičkom kursu traje tri sata i podrazumeva rad na modelima i odgovaranje na pitanja iz teoretskog dela nastave. Tokom kursa polaznici prolaze teme koje su neophodne za apsolutnu stručnost i odnos prema klijentu. 

Svaki od polaznika ima različiti zadatak u zavisnosti od modela na kojem rade završni ispit. Modeli imaju različite tipove kože i potrebe kada je u pitanju tretman lica. Svaki od tretmana smo započeli masažom dobrodošlice koja opušta klijenta i priprema ga za tretman. Takođe, radili smo apšminkovanje kako bi uklonili višak ili ostatak šminke. Polaznici na kursu za kozmetičara uče o priboru i materijalu za rad, tipovima kože, postavljanju kliničke slike stanja kože kao i metodama tretiranja kože. Naučićete da brinete o lepoti i koži po najnovijim standardima u ovoj oblasti, najboljom kozmetikom i to od najboljih stručnjaka. Ovaj kozmeticki kurs koristi Purity nanotehnološku kozmetiku najnovije generacije.

Dvanaesti čas na kozmetičkom kursu je, zajedno sa ispitom, protekao izuzetno uspešno. Klijentima je nakon dužeg vremena urađen higijenski tretman lica sa kojim će se nastaviti u budućem periodu. Koža je osvežena, probuđena i slobodna od velikog procenta nečistoća. Čestitamo polaznicima na visokim ocenama i pokazanom znanju!

POGLEDAJTE VIŠE O KURSU ZA KOZMETIČARA

kozmetičkog kursa

POGLEDAJTE VIŠE O SAJMU KOZMETIKE U BOLONJI

sajam kozmetike u bolonji

POGLEDAJTE VIŠE O KOMEDOKVEČERU

komedokvečer