+381607237853 akademija.purity@gmail.com

SMELI TRENDOVI U ŠMINKANJU ZA LETO 2019.

Smeli trendovi u šminkanju za leto 2019.

U narednim redovima ćemo Vam predstaviti koji su to smeli trendovi u šminkanju za leto 2019. godine, a koji nam dolaze sa modnih pista svetskih metropola.

Ono što prvo ugledamo na sagovorniku je, svakako, oko, pa samim tim, njega treba i da naglasimo. I uopšte nije reč o senkama, već o ajlajneru. Debela linija, koja ide dalje od kapka, definiše (i dominira), ne samo da čini oko dramatičnim, već i čitav izgled osobe koja ga nosi. Jake boje ostavljaju poseban efekat, posebno leti, kad vladaju optimistične nijanse sa maksimalnom koncentracijom pigmenta, a samim tim i nijanse kobalta, žuta koja prelazi u narandžastu, ružičasta ili ljubičasta. Takvih ajlajnera najčešće ima u gelu.

Roze ili breskva su vaše omiljene boje? Ako je tako, imamo dobre vesti. Ovog leta možete ih nositi istovremeno! Kako na obrazima, tako na kapcima i na usnama, dakle svugde  stavljamo istu nijansu, a rezultat tome su zdrava, sveža i blistava koža, ali za minimaliste je dovoljan i samo jedan  kozmetički proizvod. Leto je godišnje doba gde je dozvoljena upotreba jakih boja i cele palete boja. Dakle, leti možemo da  pravimo dugu na kapku: počnemo sa svetlo ružičastom  na uglovima, svetlije tonove nanosimo na sredini kapka i završavamo oko sočnom, svetlo narandžastom. Za leto 2019. godine je predviđeno  da se oprostite od delikatnih „nude“ nijansi kao i pastelnih tonova. Crvena se preporučuje koliko god je to moguće i njene nijanse ostaju potpuno bez premca, pogotovo na usnama. Takođe, boja koja se preporučuje je roze ili ciklama, ali u verziji koja je intezivna.

Sledeći trend koji je na top listama su maskare u raznim bojama. Ovog leta treba da težimo snažnim, odlučnim, “vrištavim” efektima, zbog čega bez obzira na boju očiju biramo žutu, crvenu ili drugu, snažno prepoznatljivu maskaru. Sa jednim upozorenjem: ništa ne stoji na putu kombinovanja različitih boja na trepavicama – to će poslužiti kao cela šminka.

 

POSTANI I TI PROFESIONALNI MAKEUP UMETNIK I STEKNI BACHELOR DIPLOMU AMERIČKOG YORK UNIVERZITETA

dobija se bachelor diploma američkog York univerziteta

VIDI OVDE

DA LI STE ČULI ZA BLURING?

BLURING

VIDI OVDE

PRAKSA IZ SCENSKE ŠMINKE NA FOTO SESIJI SA AKTUELNOM MISS SRBIJE SANJOM LOVČEVIĆ

PRAKSA IZ SCENSKE ŠMINKE

VIDI OVDE