+381607237853 akademija.purity@gmail.com

Praksa iz scenske šminke na foto sesiji sa aktuelnom Miss Srbije Sanjom Lovčević

Praksa iz scenske šminke na foto sesiji sa aktuelnom Miss Srbije Sanjom Lovčević

Praktičan rad i praktična nastava je nešto na šta se stavlja akcenat na svim smerovima koje Akademija Purity nudi. Cilj je da studenti još tokom studija steknu legitimitet kao umetnici početnici ali i da svojim trudom i zalaganjem ostave pozitivan utisak i pokažu svoju kreativnost i potencijal koji će im doneti poznanstva u javnosti, kao što je praksa scenske šminke, a sve to čini prve korake na putu njihovog daljeg profeionalnog uspeha.

Već u prvoj godini na praktičnoj nastavi rade se male revije, mali editorijali i tutorijali, mali javni nastupi, a u drugoj godini u praktičnu nastavu se uključuju veće revije kao što je Fashion week u Beogradu, Fashion week u Nišu, veći javni nastupi, rad na snimanju serija i filmova, rad na snimanju televizijskih emisija, šminkanje za pozorišne predstave itd.

U okviru nastave scenske šminke (predmet na I godini studija smera Makeup umetnik) izučava se odnos svetla i šminke, kroz šminku za fotografiju i reklamnu kampanju. Studenti na prvoj godini studija iz predmeta scenska šminka imaju obaveznu praktičnu nastavu gde primenjuju ono što su naučili kroz nastavu i gde mogu da pokažu svoj talenat.

Organizatori mnogih takmičenja za Miss (Miss grada Beograda i drugih gradova Srbije, izbor za našu predstavnicu za Miss planete Zemlje, Miss Srbije itd.) za tim koji vodi računa o šminki i izgledu takmičarki, iz godine u godinu, angažuju upravo šminkere i studente sa Akademije Purity.

Tokom cele godine naši studenti vredno rade i imaju priliku da se afirmišu kroz razne važne i velike projekte, a sa lepim vremenom čini se da takvih prilika, manifestacija i događaja bude još više.

Ovog proleća, na praktičnoj nastavi scenske šminke studentkinja Jelena Spasojević, imala je priliku da radi šminku za fotografiju aktuelnoj Miss Srbije Sanji Lovčević. Evo kako je to izgledalo:

 

 

POSTANI I TI PROFESIONALNI MAKEUP UMETNIK!

makeup

VIDI OVDE

MAKEUP TRENDOVI ZA LETO 2019.

Makeup trendovi za leto 2019.

PROČITAJ OVDE