Select Page

MASAŽA STOMAKA ZA SKIDANJE MASNIH NASLAGA - smanjenje obima struka

Masaža za skidanje masnih naslaga

Najbolja masaža stomaka za skidanje masnih naslaga. Masaža stomaka vam možda neće mnogo pomoći da se rešite dubokih masti, ali je veoma korisna za skidanje nagomilanih potkožnih naslaga, koje umnogome povećavaju obim struka. Pokreti rukama u kombinaciji s dejstvom aktivnih supstanci u kremama i esencijalnim uljima doprinose topljenju i eliminaciji masti, te predstavljaju koristan dodatak dijeti i prirodnim suplementima za “eliminisanje sala u trbušnoj regiji”. Kada nam je masaža za skidanje masnih naslaga zaista potrebna?

Masaža stomaka od koristi je onda kad su masne naslage već vidljive, jer ona tada pomaže u njihovom bržem uklanjanju, ali treba je imati na umu i pri započinjanju procesa mršavljenja.

Naime, budući da se koža, usled nakupljenih masnih naslaga, naglo raširila – postala je mlitava i opuštena, što je obično praćeno i neuglednim strijama. Zato je neophodno ojačati tkivo, a tome mogu doprineti i različita pakovanja koja deluju lokalno i stimulišu metabolizam kože.

Koliko je važan izbor aktivnih sastojaka, pogotovo onih prirodnih, koji obezbeduju kvalitet epidermisa, toliko je bitno i da se tretmani masaže obavljaju redovno, da biste postigli dobre rezultate.

Čak ni najmoćnija krema za sagorevanje masti ne može ništa uraditi ako se samo jednom upotrebi. Prema tome, izdvojte bar dan u nedelji kad ćete se posvetiti sebi, masaža stomaka za skidanje masnih naslaga je veoma efikasna, ona će ujedno pomoći i kod zatvora stolice jer će ubrzati ceo proces varenja hrane i omogućiće vam svakodnevno pražnjenje creva. Evo niza tretmana koje možete obaviti i kod kuće.

Redovna masaža za skidanje masnih naslaga dugoročno donosi rezultat, ali ako u terapiju uključite i druge proverene metode do njega ćete doći i nešto ranije. Naime, zelena kafa sadrži hlorogenu kiselinu, pa ako je pijete, smanjićete apsorpciju šećera i sprečiti rast nivoa glukoze u krvi, pa neće biti ni masnih naslaga. Njena lokalna upotreba doprinosi aktiviranju mehanizama za sagorevanje masti u koži, ali i uklanjanju tečnosti i toksina nakupljenih u telu.

 

POGLEDAJTE VIŠE O DOBROBITI MASAŽE GLAVE

masaže glave

POGLEDAJTE KAKO SE REŠITI STRIJA

rešiti strija

POGLEDAJTE VIŠE O WELLNESS I SPA STUDIJAMA

prošireni kapilari