Select Page

SERUMI ZA NEGU KOŽE - visoka koncentracija molekula

Serumi za negu kože

Serumi za negu kože su proizvodi koji sadrže visoku koncentraciju aktivnih sastojaka u obliku malih molekula koji prodiru u kožu. Zajedno sa nosiocima i pospešivačima oni povećavaju propustljivost seruma i kreme koja se nanosi preko. Glavni kvalitet seruma je propustljivost i njena svrha je priprema i optimizacija kože za proizvode koji se nanose preko kako bi imali veće dejstvo na kožu. Svaki serum sadrži visoku koncentraciju određenog sastojka i fukcije naročito za određenu namenu. Postoji serum za hidrataciju, serum za učvršćivanje, hranjivi serum, serum za posvetljivanje, serum za masnu kožu i serum za područje oko očiju koji sadrži sastojke niskog rizika stvaranja osetljivosti.

Serumi za negu kože

Serum treba da bude biran prema klijentu i u nekim slučajevima preporučujemo više od jednog. U ovim slučajevima najbolje je da sejedan nanosi ujutru i jedan uveče. Na primer: serum za hidrataciju i ishranu ujutru, aserum za tretman bora uveče. Najbolje je ako serum i proizvodi koji se nanose budu istog brenda i čak neke serije nadopunjuju jedna drugu. Neke kombinacije mogu da oštete kožu i uzrokuju osetljivost, kao što je krema bogata aromatskim uljima sa serumom koji sadrži alfa hidroksilne kiseline. Serum se nanosi u malim količinama i brzo apsorbuje. Kada se apsorbije nanosimo druge proizvode: krema za hidrataciju, hranjiva krema, terapeutska krema, krema za područje oko očiju ili maska. Serumi su na bazi vode i odlični su za upotrebu u kombinaciji sa mezopenom ili mezoporacija aparatom.

Serumi za negu kože

Na akademiji za estetetiku i kozmetologiju Purity postoje posebni tretmani prilagođeni za negu kože sa serumima gde kozmetičar na osnovu stanja kože primenjuje adekvatan tretman. Koža nakon takvih tretmana postaje zdrava, hidrirana, elastična, blistava i sveža. Na osnovu efekta tretmana određuje se i sam broj tretmana koji će biti dovoljan za regenerisanje kože. Tretmani se rade sa profesionalnom nanotehnološkom kozmetikom tj serumima i u kombinaciji sa raznim aparatima.

 

POGLEDAJTE VIŠE O PROCESU TRETMANA LEĐA

proces tretmana leđa

POGLEDAJTE VIŠE O TRETMANU ZA OŠTEĆENU KOŽU

tretman za oštećenu kožu

POGLEAJTE VIŠE O MEZOPORACIJI PROTIV CELULITA

mezoporacija protiv celulita