Select Page

PROFESORKA PURITY AKADEMIJE U BLICU - o japanskom iscrtavanju obrva

Profesorka Purity Akademije u Blicu

Profesoka Purity Akademije u Blicu priča o japanskoj metodi iscrtavanja obrva. Verovali ili ne, u Srbiji postoji posao koji je veoma tražen, odlično plaćen, ne zahteva fakultetsku diplomu, a nema mnogo onih koji znaju da ga rade. U pitanju je mikroblejding ili jednostavno – japansko iscrtavanje obrva.

“Kozmetičari znaju da kada je reč o lepoti, dame ne pitaju za cenu, a kako granice između njihovog posla i posla plastičnog hirurga sve više blede, mudriji majstori su odlučili i da zarade kao hirurzi – navukli su rukavice, stavili maske, nabavili lokalnu anesteziju, sterilne nožiće i izveštili se u estetskom tretmanu koji za 60-90 minuta može koštati i koliko prosečna plata.

– Kod mene iscrtavanje i prva korekcija koštaju 100 evra, a sve do 200 evra je realna cena. Na popustima se, doduše, može naći i za 30, dok elitni saloni naplaćuju i do 700 evra po tretmanu. Zanimanje je veoma isplativo jer u proseku dnevno radim jedno iscrtavanje i jednu korekciju – priča za „Blic“ Jovana Đerić iz jednog studija lepote na Novom Beogradu.

Pigment košta oko 60-70 evra, nožići evro po komadu, a u anesteziju još mora da uloži 40-50 evra. Tu su i sitni troškovi za rukavice i vatu, koji su zanemarljivi.”

POGLEDAJTE VIŠE O OVOM ČLANKU NA LINKU BLIC ONLINE:

http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/kratak-kurs-odlicna-zarada-ovo-je-posao-iz-snova-a-ne-treba-vam-diploma/ssyxwxr

POGLEDAJTE VIŠE O KURSU ZA JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

PicMonkey-Collage

POGLEDAJTE VIŠE O EDITORIJALU U TELEGRAFU

moda milice tričković

POGLEDAJTE VIŠE O PROFESIORIMA AKADEMIJE PURITY

gotovo2